🔥İndirim LG 27" 180Hz (O/C 200Hz) HDR10 QHD IPS Pivot Oyun Monitörü 8599TL

elemin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,374
PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİT VAR.LG'NİN PANEL KALİTESİNİ HEP SEVMİŞİMDİR.DETAYLI İNCELEMESİNİ BULAN VARSA PAYLAŞSIN.
1768754385238.webp

vatan da subede satiliyor alinir mi sizce monitore ihtiyacim vardi alasim var suanda

vatan da subede satiliyor alinir mi sizce monitore ihtiyacim vardi alasim var suanda
ağırlıklı olarak cs valo tarzı oyunlar oynuyorsan 180hz düşük gelebilir. hikayeli oyunlar oynuyorsan ve panel ile renk değerleri iyiyse alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİT VAR.LG'NİN PANEL KALİTESİNİ HEP SEVMİŞİMDİR.DETAYLI İNCELEMESİNİ BULAN VARSA PAYLAŞSIN.
Alıntıyı görüntüle

pek iyi bir monitor degil 10k civari cikilabilirse cok iyi alternatifler var.
300cd parlaklik 800 kusur kontrast cikmis, ustune gecikmeler de kotu duruyor.

Ben kayınçoma aldırdım ve çok memnun . Panel kalitesi çok iyi bence. Teknik verileri geç mağazada çok ürünlere bakdık orda kurcaladık ayarları filan hepsinin . Bunun gibi kaliteli değillerdi . 9500 almışdık 1 ay önce . Şuan fiyat iyi. Dp kabloda çıkıyor içinden. Malzeme kalitesi premium hissttirir pişman olmassınız . Menüsü türkçe olabiliyor

bende bu monitör var çok memnunum. adı sanı bilinmeyen markalarda daha uygun fiyatlar var ama gemini ile karşılaştırdım hemen hepsinden ince detaylarda bu monitör daha iyi. ya örneğin flicker free teknolojisi yeni çinli markaların çoğunda yok. şuan 2. monitör olarak aynısı olsun diye bunu alsam mı diye düşünüyorum. haaa bir eksisini söyleyeym: pivot özelliği olsa da sağa sola dönmüyor ayaklarından tutarak sağa sola çevirmek lazım benim eski monitörden kalan vesa koluyla kullanıyorum.

Son düzenleme:
Geri