ÇOK ACİL 2 SİSTEM ARASINDA KALDIM

Alma kardeşim parayı ağaçtan toplamıyorsun biraz daha bekle sırf taksit var diye ellerinde kalan çöp parçaları satıyorlar.
boşta 38-42 arasında hava karlı petek sonda oda biraz sıcak ondan bu ara 40 altına pek düşmüyo. oyunlarda da 70 i geçmiyo. 65-68 civarında takılıyo. ve sıcaklık fps watt kullanım yüzdesi gibi değerleri takip etmek için ekstra 8.8" ekranım var sürekli takip ediyorum yani

Tamamdır çok ama çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımınız için almıyorum vazgeçtim şimdi biraz düşününde eldeki dd4 4 ama sağlam bir sistem yetiyo bana zaten bir an galiba boşluğuma geldi yenilemek istedim ama kafama fena dank etti çok teşekkür ederim tekrardan. Bu arada mevcut sistemim şu şekilde

X470 GAMİNG PLUS ANAKART
1768777588432.webp

Çok iyi değerler bende de 3600 var 4.2 ghz ye sahitleyip underwolt yaptım stok fan ile 70 i geçmiyor
bence kule tipi daha aheybetli hoş duruyo. çok daha uygun ve doğru seçim yaparsan çoğu sıvı soğutucuyu tokatlıyo. hem ben malatyada yaşıyorum depremin üstünden 3 sene geçmiş olabilir ama her yer hala yıkım toz toprak. o sıvı soğutucu radyatörü 2 ayda tıkanır ciğerleri çürümüş nikotin bağımlısına döner

Dostlar sorun biraz ödeme sıkıntısı şu an alabileceğim bu iki sistem var sadece (Taksitten dolayı) başka çarem yok yani şu an ne yapabilirim ki başka.
yavaş yavaş amazondan kaliteli parçalarla topla. Amazonda veya başka yerlerde de parçalar 6-9 taksitle satılıyor sürekli. Tek taksit yapan abdullah değil, abdullahın taksitler de peşin fiyatına taksitli değil zaten zamlayıp 9 taksit diyorlar.

Tamamdır çok ama çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımınız için almıyorum vazgeçtim şimdi biraz düşününde eldeki dd4 4 ama sağlam bir sistem yetiyo bana zaten bir an galiba boşluğuma geldi yenilemek istedim ama kafama fena dank etti çok teşekkür ederim tekrardan. Bu arada mevcut sistemim şu şekilde

X470 GAMİNG PLUS ANAKART
Alıntıyı görüntüle
Sistemin gayet yeterli.

Dostlar sorun biraz ödeme sıkıntısı şu an alabileceğim bu iki sistem var sadece (Taksitten dolayı) başka çarem yok yani şu an ne yapabilirim ki başka.
bakın acele ediyorsunuz. çaresiz değiliz sizde bizde. bu tarz çöp bileşeni olan sistem yerine aklınıza oturan dört dörtlük sistemi, çoğu bileşen amazondan 6 taksitle(peşin fiyata) alabilir ve 1 ay değilde 2 ayda toplarsınız sisteminizi. rastgele bi anakart ve sevmeyeceğiniz vasat marka bi ekran kartı yerine(vasat derken tabi kart değil vasat olan soğutma ve satan marka) alana kadar içinize sinerek sistem toplayın. benimde kenarda sistemi tek seferde alma imkanım olsa bile asla almam. taksitli almazsam kendimi mutsuz hissederim. ram ve ssd ler 3 ay evvel ikisine 15 bine alcakken(32 gb ram 1tb me ssd) şimdi 30-35 belki daha fazla tutuyor. neden peşin o kadar para vereyim ki. imkan varsa taksitle almak daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X470 GAMİNG PLUS ANAKART
Alıntıyı görüntüle
şuanki benim sistemime benziyor ama ekran kartın benimkini tokatlıyor hatta baktım şimdi tam 2 katı performansa yakın bir değer veriyor sizin ki.

benim işlemci de düz 5600 ve b550a pro anakart mevcut. ve benim ekran kartını alalı 6,5 sene olmuş tamı tamına. artık vram lar eskidi sanki, arada karlanma yapıyor. ama sizin sistem size muhtemelen en az 2 sene daha iş görecektir.

Son düzenleme:
Geri