Çözüldü✓ İşlemci Soğutucu Tavsiyesi Lazım

5600 çok ısınan bir işlemci değil ben zamanında 70 TL'ye aldığım snowman m200 ile soğuttum spirit alabilirsin

Bende aynı şekil gereksiz fana para verdik ayrıca sürdüğüm macunda boşa gitti. Stok fanları iş görmüyor 5600 için.
Ben direkt fanın üstünde gelen macunu kullandım keşke almasaymışım 5500tl ye tray vardı ben 6250 ye box aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5600 çok ısınan bir işlemci değil ben zamanında 70 TL'ye aldığım snowman m200 ile soğuttum spirit alabilirsin
Hocam fiyat olarak yakınlar o yüzden king alıp geçtim.

Ben direkt fanın üstünde gelen macunu kullandım keşke almasaymışım 5500tl ye tray vardı ben 6250 ye box aldım

Sağlık olsun hocam ilana koyun fanı satılır belki :)

ben spirit alırdım ama 5600 gibi işlemciye herhangi bir kule tipi yeterli olur dediğim gibi

Dursun hocam ya belki lazım falan olur yedek tutucam

Tercih sebebiniz neden o olurdu ne gibi bir fark var
Hocam king tek fanlı ama 5 bakır borusu var. Spirit ise çift fanlı ama 4 bakır borusu var. Ben king aldım aman aman bi fark olacağınıda zannetmiyorum.

Hocam king tek fanlı ama 5 bakır borusu var. Spirit ise çift fanlı ama 4 bakır borusu var. Ben king aldım aman aman bi fark olacağınıda zannetmiyorum.
King modelin sadece bakır boru sayısı degil direkt işlemciye temas eden boruları olması avantaj sağlıyor.
İki modelde iş görür. Çok ısınan işlemciler değil.

Geri