Shein indirimli ürünler

herkes ticket bıraksın bugün sheine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örnek Şablonu kullanabilirsiniz.
Hocam, ticket başlığını hangisi yapalım? Arkadaşlar herkes yapsın yoksa bu gidişle bizim shein ürünleri gelmeyebilir. Ben tüm hesaplarımdan (20ye yakın) yapacağım.

Hocam, ticket başlığını hangisi yapalım? Arkadaşlar herkes yapsın yoksa bu gidişle bizim shein ürünleri gelmeyebilir. Ben tüm hesaplarımdan (20ye yakın) yapacağım.
bir kısmını gümrük problemi seçin bir kısmını siparişim gecikti seçin farklı departmanlar bakıyorsa iyi olur daha çok kişiye ulaşması

Örnek Şablonu kullanabilirsiniz.

Order #[Sipariş No]. My package is stuck at TR customs/transfer; Aras Kargo hasn't received it yet. This is URGENT: New Turkish import laws take effect between Feb 1-6. If clearance is delayed past this date, the item will be BLOCKED by customs under the new regulation. You must contact the logistics partner to expedite clearance immediately. We must beat this deadline; otherwise, delivery becomes impossible. Please resolve this delay now.

Son düzenleme:
Sanırsam sheinin kargolarını Çelebi havacılık şirketi getiriyor THY onun bilgisini verdi Arasla alakası yok durumun Çelebi'yi arayın ben ulaşamadım baskı yapmamız gerekiyor.

Hocam 1 Şubat’ın amacı burada maksimum son sipariş tarihi olabilir.
Çünkü ortalama pazar yerlerinden gelebilecek kargolar, her aşama mükemmel zamanlamada ilerlese bile 5–6 günden önce gelmiyor. Bu nedenle 1 Şubat’ta doğrudan Shein, Temu gibi platformlardan alışverişin kapatılması söz konusu olabilir.1 şubata kadar olan vergisi ödenmiş siparişler geçecek şekildedir belkide zaman planlaması yapılmıştır.ben kargolarımızın geleceğini düşünüyorum.

Hocam 1 Şubat’ın amacı burada maksimum son sipariş tarihi olabilir.
Çünkü ortalama pazar yerlerinden gelebilecek kargolar, her aşama mükemmel zamanlamada ilerlese bile 5–6 günden önce gelmiyor. Bu nedenle 1 Şubat’ta doğrudan Shein, Temu gibi platformlardan alışverişin kapatılması söz konusu olabilir.1 şubata kadar olan vergisi ödenmiş siparişler geçecek şekildedir belkide zaman planlaması yapılmıştır.ben kargolarımızın geleceğini düşünüyorum.
Resmi gazeteye 6 ocak'ta çıktı yasa 1 ay sonra uygulanacak diyordu

hocam sizin takılan sipariş tarihiniz ne zaman acaba benim 9 ocak shein siparişim 17 ocakta teslim edildi.
hepsi takıldı gibi de (daha doğrusu ilerleme yok uçak iniş yaptı diyor sadece) 12 ocakta en erkeni gelmiş trye diğerleri 17 ocak

Gümrükte Bekleyen Gönderi İçin Acil İşlem Talebi

Sayın Yetkili,

Shein üzerinden vermiş olduğum siparişe ait paketim şu anda Türkiye’de gümrük/transfer aşamasında beklemektedir. Gönderi henüz Aras Kargo’ya teslim edilmemiştir ve lojistik sürecinde gecikme yaşanmaktadır.

Bu durum benim için aciliyet taşımaktadır. Yeni Türk ithalat düzenlemelerinin 1–6 Şubat tarihleri arasında yürürlüğe gireceği bilgisi doğrultusunda, gümrük işlemlerinin bu tarihler sonrasına sarkması halinde gönderimin yeni yönetmelikler kapsamında engellenme riski bulunmaktadır. Böyle bir durumda ürünün tarafıma teslim edilmesi mümkün olmayacaktır.

Bu nedenle, lojistik ortağınız sıfatıyla sürece müdahil olarak ilgili birimlerle iletişime geçmenizi ve gümrük işlemlerinin ivedilikle hızlandırılmasını rica ediyorum. Belirtilen son tarihin aşılmaması büyük önem taşımaktadır.

Gecikmenin en kısa sürede çözüme kavuşturulması konusunda desteğinizi önemle talep eder, tarafıma süreçle ilgili bilgilendirme yapılmasını rica ederim.

Saygılarımla,

bot gibi cevap verse de mustafa isimli bir temsilci var sanırım sheinde

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-19 145626.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-19 145626.webp
    36.2 KB · Hit: 80
Benim güncel siparişler böyle. Sağdaki sipariş tarihi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-19 145524.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-19 145524.webp
    42.6 KB · Hit: 83
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç