ŞOK BİR ÜRETİCİ DAHA SON KULLANICIYA BELLEK VERMEYECEK

corsair nalaka olm çipmi üretiyor ki bu

artık kasten yapıyorlar firmalara daha pahalı satmak için max 2 sene dayanırlar sonra fiyatlar dibe vurur

DDR4 sistem toplama videoları çok yakında vizyonda...

Yokmu bizi kurtaracak birisi ya 2. Elde bile fahiş fiyatlar var sıfırda zaten ekran kartalrıyla yarışıyor, masadan dostlar tek tek eksiliyor…
Çin fırsattan istifade DDR5 işine girecek en son o zaman masadan eksilenler daha istese de döneneyecek işte 😀

Tüketiciler unutmasın bu yapılanları.

Haydaa....

Vay be ddr1 den ddr4 kadar elimde ramler vardı, hiç fiyatlarından haberdar değildim :D Yalnız bana daha çok piyasa sövüşleme yani manipilasyonu gibi geldi, fakat bu savaş çığırtkanlığı olduğu sürece dünyada hiç bir şey ucuzlamaz.

Allahtan bu ay ram ve ssd yi almışım şimdi bi posta zam daha gelir.Bir tek Asrock Taichi 9070xt kaldı onu da alsam kurtuluyorum gtx 1650 den.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

corsair nalaka olm çipmi üretiyor ki bu
Vengeance LPX modelini çok kullanıyolar workstation pclerde.

Hakikaten aşırı artmış, şimdi kontrol ettim :

2026-01-19_21-34.webp

Bendeki bu bellekler 2 adet 32gb toplam ve güncel fiyat ile 10bin TL fiyat çekmişler sıfırda, e o zaman bilgisayar şuan kendini sırf belleklerle bile amorti etmiş durumda, daha işlemci , ekran kartı filan saymıyorum bile...

2026-01-19_21-34_1.webp

Bilgisayar bu :

2026-01-19_21-39.webp

:blobdance:

Belki asus yüklü miktarda çip alıp bize satarsa daha ucuza mal edilebilir ama belki ne bilim bu işin arka planını bilmiyorum ama sanki stok az olduğu için satıcılıar bu fiyatlara çıkardı asus satarsa stok bol olur belki satıcılar fiyat düşürür ama belki sadece bir fikir sadece bir umut ufakta olsa bir umut…

Geri