Oyuncu Sandalye Önerisi - Seduna Benin Nasıl?

Hocam ofis koltuklarında tam bel desteği olmasını aradığım kalçaya yakın kısım boşluk oluyor. Oyuncu koltuklarında ise tam tersi oraya ek minder koyularak bel destekleniyor. Bel fitigim var ve o kısımda genelde agrı çekiyorum. Ofis koltuklarını neden öyle yaptıklarını anlamıyorum, sizde ağrı yapıyor mu? Benim için hangisi daha iyi olur kestiremiyorum

Benim de bel ağrım vardı hocam. Bu ürünle çok memnun kaldım. Fıtık olarak değil ama düzleşme vardı bende de. Bu sandalyenin mekanizması baya güçlü. Sen yatırmamaya zorluyor. Sürekli dik kaldırmaya zorluyor ve haliyle duruşunu düzeltiyor. 6-7 ay oldu alalı çok memnunum. Bu üründe de bel desteği var ve aşağı yukarı hareket edebiliyor. Ayarlayabiliyorsun.

Ağrın olduğu için bu sandalyeyi öneririm kesinlikle.

Ofis koltuğu pek aklımda yoktu ama bu kadar memnun kalman merak ettirdi. Bir de denk getirebilirsem yerinde oturup denedikten sonra kararımı vercem teşekkürler hocam çok faydalı oldu

Ofis koltuğu pek aklımda yoktu ama bu kadar memnun kalman merak ettirdi. Bir de denk getirebilirsem yerinde oturup denedikten sonra kararımı vercem teşekkürler hocam çok faydalı oldu

Oyuncu koltuğu da denedim. Çok kaliteli değildi ama yine de yayılmama izin verdiği için geniş geniş oturuyordum ona. Dediğim gibi bu dik durmaya zorladığı için duruşumu, ağrılarımı azalttı, bitirdi neredeyse. Ofis koltuğu öneririm kesinlikle.

Önceki mesajındaki bir detaya cevap vermeyi unutmuşum. Oturma yeri ileri geri hareket edebiliyor. O yüzden bel desteği kısmına yaklaşıp, uzaklaşmak senin tercihin.

Geri