❌İndirim Bitti! Netsipariş firması avantajlı ürünler

Geçmişte eticaret sitesi işlettim herşeyimi double check yaparım normalde bir gün hastane kalp hastam vardı ve 11.11 kampanyası vardı excel de normalde olmaz ya olmuş bir sekme kaymış 99 tl lik kolye 9.95 olmuştu 6 dakikada 1300 sipariş felan gelmişti hiç unutmam elemanlarda uyumuş kontrol etmemiş siparişleri ben hastanedeyken. Müşterileri arayıp rica ettik yüzde 10 u en fazla kabul etmiştir. Hele bazıları vardı sanki önünden malını çalmışız gibi konuşuyordu bunu kadınların özel bir telegram kanalında paylaşıyorlarmış böyle fiyat hatalarında milleti sömüren. Hakkımı helal etmedim alanlara kimse 10 TL lik kolye ile mutlu olamaz oluyorsa kendi problemi vardır. 10 TL lik o kolye şu an 500 TL civarıdır. Trendyol en tepede çıkarttığım malım olmasına rağmen gram yardımcı olmadı ürünleri gönderdik mecburen. Umarım alıp iptal etmeyip üstüne dalga geçer gibi yazanlar bir gün başlarına buna benzer bir şey gelmez..
Bu tarz birşeyi Trendyol kendisi yapsa ve 5 dakikada 100000 satsa hepsini bir bir iptal eder ama. Olan hep girişimcilere oluyor geçmiş olsun.

Bu tarz birşeyi Trendyol kendisi yapsa ve 5 dakikada 100000 satsa hepsini bir bir iptal eder ama. Olan hep girişimcilere oluyor geçmiş olsun.
Trendyol geçen havit fuxi h3 ü yanlış fiyatla 200 TL'ye düştüydü alan oldu baya ertesi gün full iptal satıcıda trendyoldu

seninkisi fiyat hatası, eğer ithal edilen tarih ram fiyatlarının yükseldiği dönemden önceyse, 2 liraya aldığı malı 3e satarken birden 12ye satmaya başlamadılarsa haklısın ama öyle olduğunu zannetmiyorum.
Hocam bu sekilde dusunmeklede hataya duseriz. Neden...
İthalatcinin sermayesi deposudur. Deposundaki birimdir.
Ozellikle ithalatci sattigi anda yerine mal koyarki mali erimesin. Sattigi anda dolara cevirir veya dolar bazinda satar ki sermayesi erimesin.

Yani diyecegim o ki; araba fiyatlari uctugunda, iyiki zamaninda almisim diyen sevinen arkadaslara uyardiginiz gibi, sattiginda yerine 2 araba mi aliyosun? Hayir... Demek kar etmedin, malini korudun.

Ram ithalatcisida malini korumakla yukumlu, sana sattigi ram in yerine bir miktar kar + tekrar ram alacak kadar fiyata satmadiysa zarardadir. Tutunamaz.

Bas agrittiysam helal edile

Hocam bu sekilde dusunmeklede hataya duseriz. Neden...
İthalatcinin sermayesi deposudur. Deposundaki birimdir.
Ozellikle ithalatci sattigi anda yerine mal koyarki mali erimesin. Sattigi anda dolara cevirir veya dolar bazinda satar ki sermayesi erimesin.

Yani diyecegim o ki; araba fiyatlari uctugunda, iyiki zamaninda almisim diyen sevinen arkadaslara uyardiginiz gibi, sattiginda yerine 2 araba mi aliyosun? Hayir... Demek kar etmedin, malini korudun.

Ram ithalatcisida malini korumakla yukumlu, sana sattigi ram in yerine bir miktar kar + tekrar ram alacak kadar fiyata satmadiysa zarardadir. Tutunamaz.

Bas agrittiysam helal edile
Est., katılıyorum.
3e aldığı ürünü 25e satması olağandışı bir durum gibi ama ram piyasası da olağandışı bir durumda. Adam 3e alıp 25e sattıktan sonra gidip 8 tane aynı üründen almıyor, tekrar aynı üründen 1 tane sipariş verecek sonuçta.
Ben almıştım adam arayınca iptal ettim, adamın gönlü olmadıktan sonra o maldan bana hayır gelmez.

Normalde bende 3200 8gb 2 adet var.
Önce 32gb lık kiti aldım, sonra bendeki ramleri görünce iki adette ondan aldım.

Şimdi iki senaryo var, birincisi 3200 lükleri takıp sistemi 4x8 ile 32gb a yükselteceğim.
Veya 3200 leri iptal edip sadece 32gb kiti kullanacağım. ama 4500 e aldığım eski ramler boşa düşecek ( eski dediğime bakmayın alalı 1 ay olmadı :) )

Ya da iptal olursa hiç bu maceralara gerek kalmayacak

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Geçen sene başı 96GB rami 10k ya aldım şu an ederi nedir?g hjghjgh

son durum nedir iptalmi hepsi

1768912920636.webp

iptal geldi benimkine

valla bana göndermeseler bile iptal etmicektim o derece ayar oldum :kekw: ama stok yok diyip tekrardan güncel fiyattan satışa açmalarıda bilemedim :kizginpeepo:

valla bana göndermeseler bile iptal etmicektim o derece ayar oldum :kekw: ama stok yok diyip tekrardan güncel fiyattan satışa açmalarıda bilemedim :kizginpeepo:
Stok yok demediler entegratör hatası var dediler bana dedikleri doğru gibi. Belki hepsiburada memnuniyet adına farklı firmadan gönderebilir diye beklettim ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,500
Üyeler
190,754
Son üye
rescover
Geri