Bu tarz birşeyi Trendyol kendisi yapsa ve 5 dakikada 100000 satsa hepsini bir bir iptal eder ama. Olan hep girişimcilere oluyor geçmiş olsun.Geçmişte eticaret sitesi işlettim herşeyimi double check yaparım normalde bir gün hastane kalp hastam vardı ve 11.11 kampanyası vardı excel de normalde olmaz ya olmuş bir sekme kaymış 99 tl lik kolye 9.95 olmuştu 6 dakikada 1300 sipariş felan gelmişti hiç unutmam elemanlarda uyumuş kontrol etmemiş siparişleri ben hastanedeyken. Müşterileri arayıp rica ettik yüzde 10 u en fazla kabul etmiştir. Hele bazıları vardı sanki önünden malını çalmışız gibi konuşuyordu bunu kadınların özel bir telegram kanalında paylaşıyorlarmış böyle fiyat hatalarında milleti sömüren. Hakkımı helal etmedim alanlara kimse 10 TL lik kolye ile mutlu olamaz oluyorsa kendi problemi vardır. 10 TL lik o kolye şu an 500 TL civarıdır. Trendyol en tepede çıkarttığım malım olmasına rağmen gram yardımcı olmadı ürünleri gönderdik mecburen. Umarım alıp iptal etmeyip üstüne dalga geçer gibi yazanlar bir gün başlarına buna benzer bir şey gelmez..