❌İndirim Bitti! Netsipariş firması avantajlı ürünler

Pttden alırken ürünleri kaldırdılar. %1000 iptal gelir bu fiyata satması için dükkanın önüne "Patron Çıldırdı" brandası germesi lazım. Bir de şansımı süsleyim 7 24 forumda geziyorum ne zaman bakmasam böyle ciddi şeyler kaçıyo ve bazen de gönderiliyor. Ben gezerken de anca çubuk kraker indirimi yakalıyorum :kekw:
Hepsiburadanın kuponlarını da ben kaçırmıştım. Saat başı kontrol ederdim normalde o gün erken uyuyasım tuttu.

Hepsiburadanın kuponlarını da ben kaçırmıştım. Saat başı kontrol ederdim normalde o gün erken uyuyasım tuttu.
Ben o kuponlara rastgele gezerken denk geldim ama tam her yerde paylaşıldığı sıra denk gelmişim galiba. Bakarken bi anda bitti gitti. 1000lik kupon bile gözüküyordu, biz o mu bu mu derken sömürdüler. İptal gelir diye düşündüğüm için çok üzülmüyorum böyle olunca ama bazen de yolluyorlar bi hüzün çöküyor bünyeye Ali Rıza Bey gibi izliyorum, yorumları...

Satıcı cayma hakkı var gitsende bir şey çıkmaz
Öyle bir şey varmı hocam 9070xt almıştım incehesap tan 33 bine 9 ay taksitle planımı bitirdiği için thh ye verdim sonuç çıkmazmı

Ben o kuponlara rastgele gezerken denk geldim ama tam her yerde paylaşıldığı sıra denk gelmişim galiba. Bakarken bi anda bitti gitti. 1000lik kupon bile gözüküyordu, biz o mu bu mu derken sömürdüler. İptal gelir diye düşündüğüm için çok üzülmüyorum böyle olunca ama bazen de yolluyorlar bi hüzün çöküyor bünyeye Ali Rıza Bey gibi izliyorum, yorumları...
gelmez göndermezler

Öyle bir şey varmı hocam 9070xt almıştım incehesap tan 33 bine 9 ay taksitle planımı bitirdiği için thh ye verdim sonuç çıkmazmı
Aynısı başıma geldi Amazon üzerinden incehesap satıyordu. 9070xt nitro aldım abartısız 10+ gün bekledikten sonra iptal ettiler. Amazona şikayet oluşturdum, bu süreçte hazır sistem aldığım için ekstra peşine düşmedim. Bu olay da biraz THH deki personelin inisiyatifine ve olaya bakışına kalıyor gibi. Bu tarz olaylarda yaptığım başvurularda kiminde haklı bulundum, ürünü aldım kiminde red geldi sistem hatası denerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu mağazadan bişey alamadım diye kendimi psikolojik olarak rahatlatmak adına bunu alcam galiba
:hoba:

Aynısı başıma geldi Amazon üzerinden incehesap satıyordu. 9070xt nitro aldım abartısız 10+ gün bekledikten sonra iptal ettiler. Amazona şikayet oluşturdum, hazır sistem aldığım için ekstra peşine düşmedim. Bu olay da biraz THH deki personelin inisiyatifine ve olaya bakışına kalıyor gibi. Bu tarz olayda yaptığım başvurularda kiminde haklı bulundum aldım kiminde red geldi sistem hatası denerek.
Amazon dan aldım banka puanlarına kadar indirim talebinde bulundum 1100 liralık.Ürünü aynı koşul ve şartlarda almayı imkanını yok saydıkları için.2 gün sonra iptal ettiler stok yok diyip kendi sitelerinde 38 e mi ne satışa koydular.

Normalde bende 3200 8gb 2 adet var.
Önce 32gb lık kiti aldım, sonra bendeki ramleri görünce iki adette ondan aldım.

Şimdi iki senaryo var, birincisi 3200 lükleri takıp sistemi 4x8 ile 32gb a yükselteceğim.
Veya 3200 leri iptal edip sadece 32gb kiti kullanacağım. ama 4500 e aldığım eski ramler boşa düşecek ( eski dediğime bakmayın alalı 1 ay olmadı :) )

Ya da iptal olursa hiç bu maceralara gerek kalmayacak

1768821562174.webp
1768821565483.webp

Normalde bende 3200 8gb 2 adet var.
Önce 32gb lık kiti aldım, sonra bendeki ramleri görünce iki adette ondan aldım.

Şimdi iki senaryo var, birincisi 3200 lükleri takıp sistemi 4x8 ile 32gb a yükselteceğim.
Veya 3200 leri iptal edip sadece 32gb kiti kullanacağım. ama 4500 e aldığım eski ramler boşa düşecek ( eski dediğime bakmayın alalı 1 ay olmadı :) )

Ya da iptal olursa hiç bu maceralara gerek kalmayacak

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
HB bu ara cok camur yapıyor normalde satıcı dükkanı kapatmıs sayfalarınıda silmis, burda baska satıcıdan ürünü bulup göndertiyordu yada sen su satıcıdan al farkı biz ayarlıcaz diyordu umarım öyle yapar alanlara
1768822240535.webp

ben ilk talep actıgımda ürün tekrar baska satıcıda stokalara girerse yardımcı oluruz dediler sonra geldi olamayız yazdılar thh basvurdum bakalım
bu arada bu satıcıdan uzak durun 8500tlye rj11 kablosu gönderdiler ürünün sayfasınıda sildiler :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu hak neymiş tam olarak yaz da forumca bir aydınlanma geçirelim
konkordato olmadığı sürece öyle bişeyleri yok bir çok sorumlulukları var ,anca 10klık ürünü yanlıslıkla 1kya satarlar öyle thh den dönüyordu
1200e aldık 3500 yaptı göndermedi satıcı, thh verdim geri döndüler 1200den aldım ürünü tekrar bi kac ay sonra
1768822451824.webp

Geri