❌İndirim Bitti! 53K Lenovo loq İ7 13650 rtx 5070 24 gb / 1tb

Clevo değil en azından TongFang'ı MSI falan da tercih ediyor. Ofiste aylardır bizzat kullananlar arkadaşlarım var, problem yaşayan olmadı. Denedim çok başarılı buldum öyle aldım. Böyle diye diye alınabilecek tüm laptopları eleriz hiçbirşey alamayız. "Aldığın üründe %25 ihtimalle şu görülüyor" dersen anlarım ama her ayrı modelde çeşit çeşit görülen ve pek çok farklı şeyden de kaynaklanabilen bir tomar sorun yaşanabiliyor.
TongFang'in Clevo'dan çokta bir farkı yok. TongFang'in sıvı soğutma kitli + 3 fanlı cihazları dışında epey denk Clevo kasaları bulunuyor. LOQ 15IRX9 bile kullanıp memnun olan kişiler var ona bakılırsa da. Deneyip başarılı bulmanıza bir şey diyemem ama 9955HX3D bariz bir şekilde throttle yiyor o kasada, önceden R9T tercih edip konu bile açmışsın. Böyle diye diye alınabilecek laptopları eleyen o Reddit tayfası zaten, her modelde şikayet bulmak mümkün; baştan aşağı %100 sorunsuz bir cihaz yok.

Yaw oku sende araştır dostum 1 ayda bu sorunu veren cihazdan ne bekleyebilirsin reddit orada gir oku tüm yorumları ben alıp test etmedim sonuçta yorumlar bu şekilde
Yüz binlerce, milyonlarca satıldığını unutmamalısınız. Dakika başı şikayet gelmişte benim mi haberim yok? Reddit birkaç yüz milyonluk aktif kullanıcıya sahip bir platform, her model hakkında şikayet bulabilirsin ayrıca. Geçen ki nesilden dolayı endişenizi anlarım ama böyle yaparak çok zor cihaz alırsınız.

Her modelde şikayet bulmak mümkün; baştan aşağı %100 sorunsuz bir cihaz yok.
Aynen öyle, çok aranırsa hepsinin bi dıdısı var, bir noktada seçim yapmamız gerekiyor. Aldım ama belki sıkıntılı gelecek bilmiyorum kullanıp bakacağım. Dün o laptobu almamış olsam buna atlamıştım. Düşünen de fazla düşünmesin sabahı zor görür gibi. :kekw:

13 14. Nesil intel işlemci sorunları sadece desktop olanlarda mı var bilmediğimden soruyorum laptopta kimse irdelemiyor

Arkadaşlar alınır mı 53 bin lira acil
Başka zamana denk gelse hemen alırdım tam aradığım cihaz ve baktığım cihazlar 100K falan onlara baya yakın gibi duruyor bu ama şuan para yok alanlara hayırlı olsun 😀

Böyle değil de trendyol hepsiburada gibi siteler üzerinden satsalar keşke. Aldın beğenmedin yada bişey var, iade için uğraştıracak gibi.

S.S.S.

Açıp kullanmış olduğunuz ürünleri başka bir müşterimize satamayacağımız için monitör, notebook, işlemci, sarf malzeme, hijyen ürünleri (kulaklık vb) buna benzer tüm ürünlerde sadece ürün hiç kullanılmadıysa iade kabul edilmektedir.

1768949003434.webp

En azından bi 3-6 taksit olsa alırdım ama nakiti direkt buraya bağlayasım gelmiyor

Geri