Sanane benim ne olduğumdan, sen kendine bak, evliyadan bozma mürid bozuntusu
Kendini belçikadan buraya hayır işleri için niye yoruyorsun ki, ha aslında sen kendinden de bahsetmezsin, sadece kendine mürid veya yolunacak kaz ararsın bana göre, zerre miskal bi şey bildiğini de düşünmüyorum, birileri eline vermiş sen de onların dediklerini yapıp İslam sözde pazarlıyorsun... Hastasın belki de...
G*riz*kalı olduğu "fotoğrafını koyduğun kişiyi dahi tanımıyorum?" demesinden belli zaten. O kadar g*riz*kalı ki daha öğretisini bilmediği adamı profiline koymuş.
o zaman dürüst ol yaşınca konuş yaşın kaç fotoğrafını koyduğun kişiyi dahi tanımıyorum?
dürüst olda ben ateistim de ne olduğunu bizde bilelim seni etiketlediğimiz paylaşıma gelde
rahatsız olduğunu orayada koy bence senin rahatsızlığın daha gizemli
mesele hak olduğu için böyle davranıyorsun ateist spamlarında seni görmedim bile
çevrenede böyle bilinen 4-5 forum üyesini toplamışsın belli ne olduğun
köfte bunu sana söylemedim sen köfte pişir bu konuları çok düşünme yorumlarından anlaşılıyor zaten
veya bu şahıs gibi
ki kendisi bana söylediği şeyden
bak diğer arkadaşı etiketlemedim bile o saygılı mert bir insan
siz nasılsınız? adam gibi 1 tane yorumunuzu gösterin
dini görüş sahibi olmak başka ama bunlarınki düşmanlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
seni ayrı tutuyorum sende bu tarz yorumlar yapma tövbe tövbe ben kimim bensiz olmasın bunu peygamber bile söylememiş ayıptır günahtır
G*riz*kalı olduğu "fotoğrafını koyduğun kişiyi dahi tanımıyorum?" demesinden belli zaten. O kadar g*riz*kalı ki daha öğretisini bilmediği adamı profiline koymuş.
cahil olanlar kitabımı okumasın diyor kitabını okuyup inkara düşenlerden misin o adamı tanıyorum merak etme
Muhyiddin-i Arabî’nin kendisi mü’mindir ve imanı tamdır. Fakat bazı sözleri zahirî mânâsıyla küfrü gerektirebilir; ancak te’vile muhtaç olduğundan gerçek mânâ-sını anlamak güçtür. Bunun için kitaplarının okunmaması daha doğrudur. Çünkü bugün dahi her kitabın, her ilmin, her sahanın belli bir okuyucu kitlesi, bir uzmanı vardır. O ilimden ancak o sahada belli bir birikimi ve malûmatı olan kimseler istifade eder. Herkesin ondan faydalanması düşünülemez, zaten bu mümkün de değildir.
ama sen bunu anlamıyorsun ki anlayamazsında. tanıyorum biliyorum ve kitaplarına elimi dahi sürmedim
Bunun için açılmış başka bir konu vardı, kaç tane soru sordum ama sadece ilgisiz alakasız şeyler yazdı, bi tek belçikadan filanmış onu öğrenebildik, daha kimmiş, neci imiş, ne okumuş ne tahsil etmiş de böyle işlerde bulunurmuş hiç ama hiç bahsetmiyor
Bunun için açılmış başka bir konu vardı, kaç tane soru sordum ama sadece ilgisiz alakasız şeyler yazdı, bi tek belçikadan filanmış onu öğrenebildik, daha kimmiş, neci imiş, ne okumuş ne tahsil etmiş de böyle işlerde bulunurmuş hiç ama hiç bahsetmiyor
kim olduğumu bilme siz riyakarlığa kolayca düşebilirsiniz ama ben nefret ediyorum tanınmak dahi istemiyorum ama bunu sen anlayamazsın işte
hakkımda ne iyi ne kötü bir şey duymak istiyorum özellikle iyi hiç bir şey duymak istemiyorum kendimi gizli tutacağım okuyacaksan oku manevi açıdan neyin beni daha iyi hissettirdiği yönünden sana açıklama yapmak zorundada değilim.
okumuyorsan engelle geç senle mi uğraşacağım
Veteriner ile Doktorun farkını ayırt edemeyip şifa diliyor birde. Bu ve bu gibi g*rizekalıların nüfusunu ciddi anlamda azaltmak lazım. Bu g*rizekalı bile kendini bilgili, iman dolu sanıp iki üç bir şey yazıp millete laf geçirdiğini sanıyor. Hay senin boş kafana sokim. Veteriner senin gibi köpeklere Doktorlarda biz insanlara bakıyor. Hadi sg başka yerde havla kodumun yaratığı.
Neden gizlenmeyi tercih ediyorsun ki Sana öyle ahım şahım her özel bilgini de paylaş demiyoruz, madem konu açıyorsun ve bir evliya gibi geçiniyorsun biz de ahklı olarak tahsilin var mı, nerden bu bilgileri alıyorsun, kim senin eline veriyor bu bilgileri diye soruyoruz? Madem sen bize ateit de olabilirsin diye salladın o zaman bana da hak oldu, sen de münafık olabilirsin, nerden bileceğiz...? İki de bir de şahit olarak Allah'ı gösterme, ucuz numaralar bunlar, ne olduğun belli aslında da kıvranıyorsun işte foyan meydana çıkınca...