🔥İndirim Apple iPhone 16e için Silikon Kılıf 1.520TL AMAZON DEPO

Nası 20 kat kaliteli olabilir orjinalin çok tatlı bi dokusu var beyaz da kirlenmiyor bişey olmuyor iyi sallıyonuz valla 1 beyaz 1 mavi almıştım 4 ay önce gayet güzel kılıflar
Dokusu ve görünüşünden bahsediyorsan o ayrı ona bir şey diyemem kişisel zevk hocam istediğini alırsın. Sağlamlık ve kalite başka bir şey.

Nası 20 kat kaliteli olabilir orjinalin çok tatlı bi dokusu var beyaz da kirlenmiyor bişey olmuyor iyi sallıyonuz valla 1 beyaz 1 mavi almıştım 4 ay önce gayet güzel kılıflar
Dokusu ve görünüşünden bahsediyorsan o ayrı ona bir şey diyemem kişisel zevk hocam istediğini alırsın. Sağlamlık ve kalite başka bir şey.
fan boyuyum ama sağlamlık konusunda çokta iyi değiller sıyrılıyor kolayca

Mevzu parası değil ki mevzu 300 liralık spigen kılıfın bundan 20 kat daha kaliteli olması
Yok ona katılmıyorum bak, telefonun yanında Spigen kılıf almıştım hem de 600TL falandı, 6 ayda rengi attı içine toz kaçırdığı için kasada nokta nokta boya atması yaptı. Paraya kıyıp orijinal aldım hiçbir sorunu yok, ama pahalı mı pahalı işte eski kılıf kasayı mahvetmese ben de almayı tercih etmezdim normalde.

Sadece şuna katılırım Apple kılıfları sağlamlık için değil, düşmeye karşı çok iyi korumaz Spigen gibi kılıfların düşmeye karşı darbe emmesi daha kuvvetli tabi buna karşılık kılıfları telefonu biraz kabalaştırıyor/büyütüyor.

200-300 TL ye gayet kalitelisini bulabilirsiniz arkadaşlar. Ben 200 liraya aldığım için telefonum perte çıktı, ömrü azaldı diyeni görmedim. Plastiğinde markalısına kanmayın lütfen. Güzel bir yemek yiyin. Sevgiyle kalın.

Geri