SAMSUNG 9100 PRO 8TB Gen5 60929 TL 🔥🔥🔥

hep dış mihraklar yüzünden. yol yabdı köprü yabdı! imamoğlu paramızın değerini düşürdü. avrupalılar, çinliler, araplar ülkemize vizesiz giriyor. biz gidemiyoruz hep imamoğlu yüzünden.

Bu ssd'yi kullanacak adam video edit veya 3d tasarım işleri yapıyordur. Yurtdışına çıkması 1 tane uçak biletine bakar. Gider yurtdışına 2gün bundan 4 tane alır gelir üstüne bir güzel tatil yapmış olur. Yani sıcak fırsat olması için en azından yurtdışı ile aynı fiyatta olması lazım ki sıcak fırsat olsun aksi halde ürün önerisi bu sıcak fırsat değil kaldı ki bu forumda bu konuyu okuyup kimse bu ssd'yi almayacak.
Yd de ssd ler ucuz mu oluyor ki yd dedigim karadağa gidecegimde getirip satacak ürün arıyordum bi bakim

Buna bu parayı veren adam bu paraya düşmesini beklemez :blobdance:
Yanlış düşünüyorsunuz. Bunu kullanacak kişi muhtemelen iş için kullanacaktır. Yüksek çözünürlüklü video render işleri vs için böyle bir cihaz gerekiyor onlara. Yoksa oyun 7 değil 6.9 saniyede açılsın diye bakmıyor insanlar buna.

İş için alan insan da tabii ki ucuz olmasını ister. Fiyatları, piyasayı takip eder.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O günlerde gelecek
Enflasyon bu hızla devam eder, TLden birkaç sıfır atılmasına kadar verilirse neden olmasın?

Yd de ssd ler ucuz mu oluyor ki yd dedigim karadağa gidecegimde getirip satacak ürün arıyordum bi bakim
Al-Sat yapmaya değer mi bilmiyorum ama vergi avrupada genelde %20. Vergi iadesi de alırsın. Çok ucuza gelir. Sadece al sat yapacak ürün bakıyorsan detaylı araştır derim. Amerikada 1000 dolar -+50 dolar civarı avrupada da euro cinsinden aynı fiyatta.

bunu aldıktan sonra windows update ile gelen m2 bozan güncellemesi göz kırparsa nolacak :)

Yurtdışında değiliz ve herhangi bir problem çıksa Türkiye içerisinde garanti kapsamına girmiyor. Zaten piyasaya bakarsan en ucuz 8TB modül 65-70 civarındayken Gen5 olan ve böylesine kaliteli bir modelin piyasanın altında fiyata gelmesi gayette sıcak fırsat. Zaten 61÷8 yapsan TB başına 7.6K küsur yapıyor güncel olarak aynı paraya üst segment Gen4 bulamıyorsun.
Kaç tane aldın reisim bu sıcak fırsatta söyle bakalım

Geri