SAYISAL İLK 1000 YAPILIRMI

11. sınıf 2. dönem için netler kötü mü aga ya peki 10k veya 5 k da mı yapılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haklısın aga yapacak bir şey yok elimden geleni yapıcam artık tıp istiyorum
ha pardon ben 12 sandım hocam 11sen rahat yaparsın

eve gelince yemegini ye dinlen gunun yorgunlugunu at, 18 gibi gun tekrari yap, sonra tyt eksiklerini kapat yavas yavas oturt.

Arkadaşlar 11. sınıf 2. döneme kadar adam gibi hiç çalışmadım şuan 15 tatile girdim hedefim sayısal ilk 1000 sizce bu zamandan sonra yapılır mı geç mi kaldım

tyt netlerim :
türkçe : 30 net (dil bilgisi ve noktalama bilmiyorum)
sosyal : 18 net
matematik : 20 net (geometri ve bazı konuları bilmiyorum)
fen : 8 net (fen 0 sadece bildiklerimle 8 net falan)

11. sınıf 1. döneme kadar matematik kimya konularım eksiksiz çok iyi anladım fizikten eksiklerim var biyoloji 0 onu çalışcam bu hafta

obp : 85 falan olcak herhalde fen lisesine gidiyorum çalışmadım keşke çalışsaydım
O obpyle zor. 98obpli adamı yakalamak için kafadan bi net fazla yapman lazım. İlk bin aşırı zor bu saatten sonra. İnsanüstü çalışırsan her gün gene de yapılabilir

tyt netleri kesinlikle önemsiz.
Eğer ayt 50 geliyorsa tyt 120 olsa kurtarmaz.
Şimdiden başlarsan olmayacak diye bir şey yok.
ben 12 nin başında 46tyt ile başladım. YKS de 105 tyt yaptım.
Bu sınavda 1 ayt 2 tyt sorusuna eşit. o yüzden ayt ye odaklan

10k altı tamamen şans işi hocam

Arkadaşlar 11. sınıf 2. döneme kadar adam gibi hiç çalışmadım şuan 15 tatile girdim hedefim sayısal ilk 1000 sizce bu zamandan sonra yapılır mı geç mi kaldım

tyt netlerim :
türkçe : 30 net (dil bilgisi ve noktalama bilmiyorum)
sosyal : 18 net
matematik : 20 net (geometri ve bazı konuları bilmiyorum)
fen : 8 net (fen 0 sadece bildiklerimle 8 net falan)

11. sınıf 1. döneme kadar matematik kimya konularım eksiksiz çok iyi anladım fizikten eksiklerim var biyoloji 0 onu çalışcam bu hafta

obp : 85 falan olcak herhalde fen lisesine gidiyorum çalışmadım keşke çalışsaydım
ben türkce 28 sosyal 16 mat 5 fen 6-7 yapiom ( konuların yüzde 25 i bitti sadece) ben 20k istiyorum. çalışarak yapılır hazirana kadar tyt yi bitirsen mükemmel olur

Yapılmaz ilk bindeki adamlar zaten belli %1 dilimle alan liselerdeki kişiler

O obpyle zor. 98obpli adamı yakalamak için kafadan bi net fazla yapman lazım. İlk bin aşırı zor bu saatten sonra. İnsanüstü çalışırsan her gün gene de yapılabilir
10k olur bence

10k altı tamamen şans işi hocam
bencede ilk 10k sonrası şans işi gibi 10k yapan adam herşeyi bilir zaten

Yapılmaz ilk bindeki adamlar zaten belli %1 dilimle alan liselerdeki kişiler
fen lisesine gidiyom zaten ben

ben türkce 28 sosyal 16 mat 5 fen 6-7 yapiom ( konuların yüzde 25 i bitti sadece) ben 20k istiyorum. çalışarak yapılır hazirana kadar tyt yi bitirsen mükemmel olur
aga ben de normalde hiçbişe bilmiyom ama matematikte temelim aşırı iyi ondan yapabiliyom matı

tyt netleri kesinlikle önemsiz.
Eğer ayt 50 geliyorsa tyt 120 olsa kurtarmaz.
Şimdiden başlarsan olmayacak diye bir şey yok.
ben 12 nin başında 46tyt ile başladım. YKS de 105 tyt yaptım.
Bu sınavda 1 ayt 2 tyt sorusuna eşit. o yüzden ayt ye odaklan
aga ayt matematiğim zaten süper kimya ve fizikte baya iyi ayt de biyoloji tek sıkıntı

10k olur bence

bencede ilk 10k sonrası şans işi gibi 10k yapan adam herşeyi bilir zaten

fen lisesine gidiyom zaten ben

aga ben de normalde hiçbişe bilmiyom ama matematikte temelim aşırı iyi ondan yapabiliyom matı

aga ayt matematiğim zaten süper kimya ve fizikte baya iyi ayt de biyoloji tek sıkıntı
Dediğim gibi derece istiyosan insanüstü çalışman lazım çünkü derece öğrencileri bi senedir 10 saat üstü çalışıyo. çoğunun konuları bitmiştir deneme çözüyodur sadece. İnsanüstü çalışmadığın her gün sana eksi yazar. 10bin yapan öğrenciler ilk bin için çalışıyo ilk bin yapman için ilk 100 hedeflemen lazım

Dediğim gibi derece istiyosan insanüstü çalışman lazım çünkü derece öğrencileri bi senedir 10 saat üstü çalışıyo. çoğunun konuları bitmiştir deneme çözüyodur sadece. İnsanüstü çalışmadığın her gün sana eksi yazar. 10bin yapan öğrenciler ilk bin için çalışıyo ilk bin yapman için ilk 100 hedeflemen lazım
abarttın bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,822
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri