Yardım Psu cızırtı sesi geliyor

Donanım Arşivi Forum'a hoşgeldiniz.
Welcome to Darkside .

a close up of a person wearing a black hooded jacket

Psu dan oyunlara girince cızırtı gelmeye başlıyor sorun nedir
hocam ne yaptnız? cızııııt cızt cızt diye mi geliyor? Ben de yeni sistem topladım, oyuna girince cızırtı geliyor. sahne geçişlerinde ses gidiyor. Eğer oyuna ALT+F4 atarsam attığım an ses kesiliyor.

hocam ne yaptnız? cızııııt cızt cızt diye mi geliyor? Ben de yeni sistem topladım, oyuna girince cızırtı geliyor. sahne geçişlerinde ses gidiyor. Eğer oyuna ALT+F4 atarsam attığım an ses kesiliyor.
Fps i monitör hz ne sabitle hala devam ediyorsa ve rahatsız ediyorsa iade et yeni psu al ve iade sebebini söyleme

Fps i monitör hz ne sabitle hala devam ediyorsa ve rahatsız ediyorsa iade et yeni psu al ve iade sebebini söyleme
hocam peki bir sorum daha var. Bira garip olacak ama :) sesin psu dan mı ekran kartından mı geldiğini nasıl tespit ettiniz. Benim kasamda yan yana sayılrılar. Ben telefondan video çekerken ikisinin de hava deliklerine yakınlaştırdım, ses hangisinden daha çok geliyorsa ondandır diye düşündüm ama hala %100 emin olamadım :)

hocam peki bir sorum daha var. Bira garip olacak ama :) sesin psu dan mı ekran kartından mı geldiğini nasıl tespit ettiniz. Benim kasamda yan yana sayılrılar. Ben telefondan video çekerken ikisinin de hava deliklerine yakınlaştırdım, ses hangisinden daha çok geliyorsa ondandır diye düşündüm ama hala %100 emin olamadım :)
Elinle psunun olduğu yeri kapat eğer ses biraz azalıyorsa psudandır azalmıyorsa ekran kartındandır, kulaklık varken bile rahatsız ediyorsa iade etmeni öneririm bendede cw sesi var ama kulaklık takılıyken duymuyorum

Benim sorun psu daydı o psu yu daha az wolt çeken bir kasaya taktım yani psu yu değiştirdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,833
Üyeler
190,809
Son üye
Umut789
Geri