🔥 idefix MCHOSE X9 STOKLAR GELDİ 3.399,00₺ kod varsa 3099₺🔥

swan

80+
Reaksiyon skoru
117
🔥 idefix 3.399,00 ₺ (BEYAZ - PEMBE) - Bende 300 TL kodda var makul bir fiyata satabilirim :D -

Son düzenleme:
Almak istiyorumda büyük gelir diye tereddütdeyim steelseries nova 1 var kulaklığın boyutu kğçğk tam istediğim gibi ama artık kablosuza geçmek istiyorum.
ben v9 pro versiyonunu aldım boyut olarak bir tık büyük gibi ama kulağa vs her şeyi çok güzel boyutuna takılma al 1-2 güne kalmaz biter her kes bu kulaklığı bekliyor bende dahildim ama aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana göre x9 net

ben v9 pro versiyonunu aldım boyut olarak bir tık büyük gibi ama kulağa vs her şeyi çok güzel boyutuna takılma al 1-2 güne kalmaz biter her kes bu kulaklığı bekliyor bende dahildim ama aldım

bana göre x9 net
1 yedek cekmen yok mu hocam :D gecen bende kacırmıstım aynı fiyat degil mi yanlıs hatırlamıyorum

bana göre x9 net
V9 pro boyut olarak tam istediğim gibi ama x9 daha çok öneriliyor diye x9 a bir tık daha yakın gönlüm.şimdi değilde ayın başında alabilirim anca.

Geri