Hewlett-Packard
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,477
deltaların kronik sorunu çıktıhocam deltanın platları 3k ya gitti normal bir fiyat bence.
deltaların kronik sorunu çıktıhocam deltanın platları 3k ya gitti normal bir fiyat bence.
1000 lira birden fazla geldi biraz. Diğer Green GED olanı önerir misiniz??Bütçen orta kalite bir 650w'a yeterli evet.
Ama yerinde olsam biraz daha çıkar bunu alırdım.
![]()
High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2768 TL (100₺ kupon) - 800W PSU
Bütçeye göre bu iki PSU'dan birini al ikisi de F/P olarak çok iyi. Buradan sonra daha iyileri için 5-6K arası fiyat ödemen gerekir. Ayrıca PSU'nun yüksek watt olması her zaman daha iyidir workload düştükçe kullanım ömrü artar.Bütçen orta kalite bir 650w'a yeterli evet.
Ama yerinde olsam biraz daha çıkar bunu alırdım.
![]()
High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
gayet iyi, yukarıda atılan 4klık 800w high power modelinin aynısı, sadece marka basılmış üstüneF tier falan kokuyor buradan
Neden çok olsun ileriye yönelik işte. 800W psu sahibi olmak sürekli 800w çekecek demek değil. Böyle bir algı varsa yanlış.Hocam 800 çok fazla degilmi
evet maalesef bir bit yeniği olduğu belliydi o fiyatlarda.deltaların kronik sorunu çıktı
Evet C | yusuf7878'in tier listi güvenilirdir alıp kullanabilirsin.1000 lira birden fazla geldi biraz. Diğer Green GED olanı önerir misiniz??
ne sorunu çıktı kaçırdım bendeltaların kronik sorunu çıktı
Bize hayırlı olsun demek düşerGreen GP800A-GED 800W
Bu modeli alıyorum o zaman
yusuf hocam burda da açmıştır yüksek ihtimalle de aramaya üşendimne sorunu çıktı kaçırdım ben