İncehesap Bilgisayar alınır mı?

Soğutucuyu şuna yükseltebilirsiniz. Diğer seçeneklere gerek yok. Varsayılan da yeter, ama 4 borulu olan daha sorunsuz ısıyı dağıtacaktır.

2026-01-23_17-38_1.webp

Kasa tarafında da istersen Bronze güç kaynaklı olanlardan birini alabilirsin.

2026-01-23_17-38.webp

Ben ayrıca şu belleğe bütçe artıyorsa yükseltme yapmanızı öneririm. Kısaca CL30 6000 MHz belleğiniz olacak, AM5 tarafındaki en istikrarlı çalışan hız ve ona göre en iyi gecikme diyebilirim.

2026-01-23_17-39.webp

Soğutucuyu şuna yükseltebilirsiniz. Diğer seçeneklere gerek yok. Varsayılan da yeter, ama 4 borulu olan daha sorunsuz ısıyı dağıtacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Kasa tarafında da istersen Bronze güç kaynaklı olanlardan birini alabilirsin.

Alıntıyı görüntüle

Ben ayrıca şu belleğe bütçe artıyorsa yükseltme yapmanızı öneririm. Kısaca CL30 6000 MHz belleğiniz olacak, AM5 tarafındaki en istikrarlı çalışan hız ve ona göre en iyi gecikme diyebilirim.

Alıntıyı görüntüle
hepsini ekleyebiliyorum son bir soru daha sorucam b650m ye yukselteyimmi gerek yokmu

bütçenin üstüne biraz koyup 40 civarına ddr5 almanı öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet OEM indirimlerini takip et ayda bir oluyor neredeyse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçen hafta gaming gecesinden:

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

vatanda yanlış hatırlamıyorsam 36 civarına 9060 xt alanlar olmuştu. geçen hafta karne indirimlerinde 40'a 7500f, 9060xt, b650 ana kartlı sistem vardı ama stok çok hızlı bitiyor takip etmelisin.
gaming gen gecesini 2 haftadır kaçırıyorum, geçmiş ürünlere bakabileceğimiz bir yer var mı?

hepsini ekleyebiliyorum son bir soru daha sorucam b650m ye yukselteyimmi gerek yokmu
Varsayılanda VRM soğutucu var, B650M-E PRO'da yok. Yapılabiliyorsa B650M-Plus V14 öneririm. Bu kadar önemli mi diye düşünebilirsiniz, ultra ayarlarda oyun oynarken özellikle CoD ve BF6 multilerinde ara sıra stutter yaşatıyor. Yükseltemiyorsanız varsayılan anakartla alın.

2026-01-23_18-29.webp

Dostum bu gece 22:00 de incehesapta indirm gecesi var saat 20:00 gibi ürünler açıklanmaya başlıyor kafana yatan sistemleri ss al 22:00 da indirm oranıma bak uygun gelirse sana yapıştır geç. 40 k ya 2 hafta once 9060xt li sistem kaçırdım şimdi sistem 60-70k civarında vatanda.

Geri