alperen0000
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Öncelikle sa gta yı daha 2 gün önce indirdim falat sistemim iyi olmasına rağmen 5 10 saniyede bir drop yiyorum lütfen yardım edin
Gta San Andreas Definitive edition indirin hocam belliki uyumsuzluk hatası veriyor yada oyunun özelliklerine gelip uyumluluğa girip uyumluluk modunu düşürünRyzen 5 5600 işlemci 32 gb 3200 mhz ram intel arc a750 ekran kartım var 8 gb 360 sıvı soğutma ile kullanıyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ssd olarak m. 2 var ama okuma yazma hızlarını tam hatırlamıyorum ama ortanın üstüydü diye hatırlıyprum
Yenilenen sürümünü mü oynuyorsunuz?Ryzen 5 5600 işlemci 32 gb 3200 mhz ram intel arc a750 ekran kartım var 8 gb 360 sıvı soğutma ile kullanıyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ssd olarak m. 2 var ama okuma yazma hızlarını tam hatırlamıyorum ama ortanın üstüydü diye hatırlıyprum
Böyle bir bölüm yok malesefYenilenen sürümünü mü oynuyorsunuz?
Belki farkında olmadan RT açmış olabilirsiniz. Intel sürücü tarafı çok da iyi değil, RT'de de açıkcası AMD'den daha kötü olabilir.
Yenilenen sürüm ise şu ayarları kapatın veya en düşüğe alın. Ben 4060 ile bu ayarlar açık, DLSS Quality 70-100 FPS arası alıyorum, DLAA yaparsam 60 kadar düşüyor.
Alıntıyı görüntüle
Müsait olduğumda deneyeceğim teşekkürlerayarları ultraya alın öyle deneyin ekran kartı kullanımı az diye drop giriyordu benimkinde de öyle çözmüştüm yükseğe alın ayarları
cözümü basit. eski bir oyun olduğu icin en baba kartlarda bile drop olur.
çözümü: menü den fps sabitle 120 yap