🔥🔥Forza Horizon 6 32$'dan Ön Siparişe Açıldı!🔥🔥

Expansion 1 & 2'de neler olacak bakalım. En güzel sürüş ya da drift alanlarını buraya atıp Standart Edition'ı fazla kurak bırakırlarsa ayıp ederler. En azından Deluxe Edition'a 1 tane Expansion verebilirlerdi. Yine herkesi sonradan Premium Edition almaya itecekler gibi duruyor. FH5'teki gibi büyük ama bomboş bir harita değil de yoğunluğu iyi olan bir harita geleceğini varsayarsak Premium Edition, parasına kesinlikle değer seriyi sevenler için. Kısa süre içinde kasıtlı sızıntılar gelecektir millet daha çok para harcamaya ikna olsun diye
bi map normal hot wheels, lego gibi olabilir ama diğerini bende güzel bi map bekliyorum. forza 4’teki ada’da keyifliydi. 6’da çok daha iyi olacaktır. Özellikle güzel bi drift bölgesi yaparsalar en azından sadece o dlc bile yok satar

Bi mod yapsınlar otoyolda makas atalım. Sadece bu kadar basit birşeyi bile oyunun kendisine ekleseler deli gibi satar. Ama nerde böyle inovatifimsi insanları düşünen fikirler. Anca mod olarak olsun ki bunda o da yok

NFS U2 devamı gibi bir oyun var
EA yı 5 böler :D

Bir BMW toplamıştım üfff
Direksiyondan hatta elemanın drift anında verdiği tepkiler efso yani.

Mercedes G500 GWagon Arabanın da havası bir başka

Araba toplama dibinin dibi.
Gündüz gece döngüsü
Benzin bitme olayı.
Test drive Unlimited gibi arabayı almadan önce test etme. Müşteri arabasını ulaştırma vs

İlk carx drift racing oyununu 200 saatten fazla gömmüşümdür, firmanın nereden nereye geldiği görmek çok güzel bir şey.

Bi mod yapsınlar otoyolda makas atalım. Sadece bu kadar basit birşeyi bile oyunun kendisine ekleseler deli gibi satar. Ama nerde böyle inovatifimsi insanları düşünen fikirler. Anca mod olarak olsun ki bunda o da yok
Güzel otoyollar var gibi duruyor. Daikoko’nun üstünü falan yapmışlar. Tabii araç trafiği yoğun olmadığından assetto gibi keyif vermez.

Mayıs da çıktıktan sonra daha pahalı olur muhtemelen iki üç seneye indirim olacağını sanmıyorum alacaklar bence alsın steamden şimdiden

Oyun zam yedi beyler maalesef

ya ben aşırı üzüldüm forza 3 den beri oynayan biri olarak keşke dün alsaydım ben çıkana kadar aynı fiyatta kalır diye düşündüm
Valla bende önümüzdeki ay almayı düşünüyordum kartlar patlaktı bu ay nasip olmadı

Geri