Sendeki anakarttan bir kere çipseti daha iyi. Mosfet soğutucusu var. Çift m2 slotu var 4 kanal Rami varZor çıkartırım da. Ne gibi artıları olur bana bu anakartin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne gibi artıları var bendekine kıyasla
Bende de bundan var suan ,biostari almakta tereddüt ettim ama uyumluluk gibi sorun olursa hallederim diyip biostari aldimASUS PRIME A620M-K 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME A620M-K 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Anakartım bu bundan geçmeme gerek var mı?
Ayrica ikinci elde a620 rahat cikartirsin 2kya ,az bile olabilir hatta bakmak laizmBende de bundan var suan ,biostari almakta tereddüt ettim ama uyumluluk gibi sorun olursa hallederim diyip biostari aldim
İkinci el a620yi 2900 den aşağı satmıyorlar.Bende de bundan var suan ,biostari almakta tereddüt ettim ama uyumluluk gibi sorun olursa hallederim diyip biostari aldim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrica ikinci elde a620 rahat cikartirsin 2kya ,az bile olabilir hatta bakmak laizm
B650M X3D Pro+ Bu karttan dahami dolu1 yılın ardından sonunda stokta. Mükemmel fiyat, acil yapışın. Gigabyte B650M-S2H, MSI B650M-E vb. anakartlara göre kat kat daha dolu. 2 tane M.2 SSD slotu, 128 GB RAM desteği, 4 tane RAM slotu, mosfet soğutucu vb. her şey var. Ryzen 7 7800X3D'yi besliyor rahatlıkla. Çok fazla o şekilde kullanan vardı.
![]()
Biostar B650MP-E Pro Ddr5 6000MHZ Am5 S+V+Gl Micro Atx Anakart - Fiyatı, Yorumları
Biostar B650MP-E Pro Ddr5 6000MHZ Am5 S+V+Gl Micro Atx Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İsimbulamajim’a konu için teşekkürler.
Evet.B650M X3D Pro+ Bu karttan dahami dolu
Aslında çok fena değil. Aşırı kaybolmuyorsun ama şu konuda evet diyebilirim. F10 Save reboot dedikten sonra bir süre bekliyoruz. Tekrar öğrenme yapması uzun. Fan curve değiştirsem de baştan öğrenme yapıyor net.Bios konusunda leş onun haricinde on numara marka.
Hocam bu kart daha dolu gibime geliyor aralaeinda ne fark var B650M X3D Pro+ bu kart ileEvet.
Yeniden stokta
Kullanmadım açıkça. Soğutma avantajı olabilir diyorum. Başka bir olayı yok gibiHocam bu kart daha dolu gibime geliyor aralaeinda ne fark var B650M X3D Pro+ bu kart ile
7500x3d ile uyumlu olurmuKullanmadım açıkça. Soğutma avantajı olabilir diyorum. Başka bir olayı yok gibi
Olur. Ama bios güncellemek şart7500x3d ile uyumlu olurmu