10.Sınıfta Bilişim Teknolojilerinde Hangi Alt Dal Seçilmeli?

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
485
dostlar merhaba bir sonraki sene lise 2 olacağım bir meslek lisesinde bilişim teknolojileri bolumunu okuyorum seneye bir alt dal seçmemiz gerekiyormuş galiba aşağıya yazıyorum bölümleri

Yazılım Geliştirme
Web Tasarım
Veri tabanı programcılığı
ağ işletmenliği
donanım ve teknik servis

benim aklıma en çok yatan ve meraklı olduğum dal donanım ama donanımın onu diğer dallara göre daha mı kapalı ilerde donanım üzerine bir iş bulabiliriyim yoksa cidden diğer dallarımı seçmem gerekir bu bolumu okuyanlar yardımcı olursa birazda olsa bilgilendirirse sevinirim

Yazılım Geliştirme ile Veri tabanı kontejan varsa düşünmeden geçerdim

dostlar merhaba bir sonraki sene lise 2 olacağım bir meslek lisesinde bilişim teknolojileri bolumunu okuyorum seneye bir alt dal seçmemiz gerekiyormuş galiba aşağıya yazıyorum bölümleri

Yazılım Geliştirme
Web Tasarım
Veri tabanı programcılığı
ağ işletmenliği
donanım ve teknik servis

benim aklıma en çok yatan ve meraklı olduğum dal donanım ama donanımın onu diğer dallara göre daha mı kapalı ilerde donanım üzerine bir iş bulabiliriyim yoksa cidden diğer dallarımı seçmem gerekir bu bolumu okuyanlar yardımcı olursa birazda olsa bilgilendirirse sevinirim
bılısıme sırf meraktan okuyorsan bence daha fazla vakıt kaybetmeden baska bolume gec ben hata yapıp sırf meraktan yazıldıgım bılısım bolumune suan cok pısmanım 12 sınıfım suan.ama eger gercekten bılgılıysen bu bolumde oku.

Web tasarım hariç hepsi olur özellikle veri tabanı ve ağ işletmenligi

ağ işletmenliğine çok zor olduğunu duydum ve çokta meraklı değilim açıkçası donaım merakım var ama ileriyide dusunuyorum diger dallara gore onu daha kapalı gibi geliyor
Donanımda iyi hocam Otomotiv sektörü var Robotik sektörü var, CNC makineleri var

Veri tabanı programcılığı okumuştum. Bilgisayar mühendisliği bölümünün ilk iki yılındaki müfredata büyük ölçüde hakim oluyorsun. Şansına iyi bir hoca gelirse ve sen de hevesliysen üniversitede çok iyi yerlere gelebilirsin. İlk yıl verilen ödev ve projeleri çoğunu zorlanmadan yaparsın. Özellikle SQL tarafında ezbere dayalı çok fazla konu var ona odaklanmak büyük avantaj sağlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,575
Üyeler
188,781
Son üye
Hayreet
Geri