PC yükseltme istiyorum

anlıyorum o zaman kasanı komple satıp sıfırdan dizmek senin için daha mantıklı çünkü elindeki ürünlerin tamamını degiştiriyorsun zaten elden kasayı çıkarıp parasını eklemek mantıklı
yukarda yazdım ama bi bakabilir misiniz sıfırdan kasa+psu+soğutucu falan gene 10 bine denk gelecek eldeni satıp almaya gerek var mı

yukarda yazdım ama bi bakabilir misiniz sıfırdan kasa+psu+soğutucu falan gene 10 bine denk gelecek eldeni satıp almaya gerek var mı
elindeki kasa zaten 12-13 anca eder

anakart asla o anakartı alma bios destegi yok gibi bir şey eger b650 anakart alıyorsan asus b650m-r nin altına düşme

örnek

istediginiz anakartın son bios güncelleme tarihi

1769344612801.webp

asus b650m-r

1769344635634.webp

agesa sürümü daha güncel stabilite daha iyi

elindeki kasa zaten 12-13 anca eder

anakart asla o anakartı alma bios destegi yok gibi bir şey eger b650 anakart alıyorsan asus b650m-r nin altına düşme

örnek

istediginiz anakartın son bios güncelleme tarihi

Alıntıyı görüntüle

asus b650m-r

Alıntıyı görüntüle

agesa sürümü daha güncel stabilite daha iyi
beni 4 ram slotu artı 2m2 slotu cezbetmişti 4.3-5 bandında bu özelliklere sahip marka fark etmez öneri bir anakartınız var mı

hepsiburada 17bin hatta saphireden daha ucuz sanırım sağ olun

düzeltme 8gbmış
Amazon'da da aynı fiyata. Ben Amazon'edan almanızı öneririm. Halen ara satıcı olarak en iyisi.

Keza 7500F'de daha ucuza satılıyor.

Bellek olarak bu da var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beni 4 ram slotu artı 2m2 slotu cezbetmişti 4.3-5 bandında bu özelliklere sahip marka fark etmez öneri bir anakartınız var mı
İki m2 slotu ve VRM soğutucusu odaklı bakın. AM5'de de dört kanal bellek istikrarlı değil. En iyi performans çift bellekte alınıyor, yani çift kanal bellekli bir anakart sorun değil.

Bu arada yine Amazon'dan taksitle alabilirsiniz.

Amazon'da da aynı fiyata. Ben Amazon'edan almanızı öneririm. Halen ara satıcı olarak en iyisi.

Keza 7500F'de daha ucuza satılıyor.

Bellek olarak bu da var.

İki m2 slotu ve VRM soğutucusu odaklı bakın. AM5'de de dört kanal bellek istikrarlı değil. En iyi performans çift bellekte alınıyor, yani çift kanal bellek bir sorun değil.

Bu arada yine Amazon'dan taksitle alabilirsiniz.
bu çok iyi o zaman 2 slotlu olması sıkıntı değil sadece 2 slot m2 olması lazım böyle bi anakart biliyor musunuz f/p

hemen bakıyorum

tamamdır anakart yerine bunu değiştireceğim

Bu arada soğutucun AM5 ile uyumlu olmayabilir. Onu da kontrol et, ona göre en kötü 7500F için şunu alın yeterli olacaktır.

Bu arada soğutucun AM5 ile uyumlu olmayabilir. Onu da kontrol et, ona göre en kötü 7500F için şunu alın yeterli olacaktır.
bir saniye kutusunu bir bulayım

bu çok iyi o zaman 2 slotlu olması sıkıntı değil sadece 2 slot m2 olması lazım böyle bi anakart biliyor musunuz f/p

hemen bakıyorum

tamamdır anakart yerine bunu değiştireceğim
B650M-R iki tane m2 slotu var.

Amazon'un taksit sistemi uyuyorsa çoğu parçayı oradan alın. Hem uygun hem 6 ay civarı taksit veriyor çoğu ürüne.

am5 destekliymiş markası id cooling se-214-xt

B650M-R iki tane m2 slotu var.

Amazon'un taksit sistemi uyuyorsa çoğu parçayı oradan alın. Hem uygun hem 6 ay civarı taksit veriyor çoğu ürüne.
ilk attığınız mı daha iyi ikinci mi daha iyi fiyat farkı yok neredeyse

İşini görür gerek yok soğutucu almana.

ilk attığınız mı daha iyi ikinci mi daha iyi fiyat farkı yok neredeyse
Ben Amazon'dan almanızı öneririm. Anakart özelliklerine bakın diye Epey sitesini attım. Zaten orası da Akakçe gibi fiyat sıralaması yapıyor, satış yapmıyor yani.

İşini görür gerek yok soğutucu almana.

Ben Amazon'dan almanızı öneririm. Anakart özelliklerine bakın diye Epey sitesini attım. Zaten orası da Akakçe gibi fiyat sıralaması yapıyor, satış yapmıyor yani.
tamamdır bu anakartı ekleyeceğim diğer bileşenler için öneriniz var mı yoksa iyi mi

tamamdır bu anakartı ekleyeceğim diğer bileşenler için öneriniz var mı yoksa iyi mi
Burada her şeyi Amazon'dan almak dışında bellek önerdim.
Ama atıyorum satıcıya güvenmiyorsanız direkt İncehesap üzerinden de alınabilir. Tabii taksit imkanı İncehesap'da daha kısıtlı.

AM5 CL30 ve 6000 MHz bellekler daha istikrarlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,971
Üyeler
188,021
Son üye
Sarısaçlımehmetağa
Geri