lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,035
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 5600X işlemci aldım pinleri vs. sorunsuz görünüyordu o zamanlar arkadaşın anakarta takıp biosta görünce sorunsuz olduğunu düşünüp kenara koydum diğer bileşenleri birkaç gün önce tamamladım fakat windows kurulum aşamasında sürekli DPC WATCHDOG VIOLATION ve CACHE MANAGER mavi ekranı veriyor sistem sürekli yeniden başlıyor windows kuramıyorum 4 farklı win11 flash belleği 3 farklı anakart 4 farklı ram 3 farklı ssd 3 farklı ekran kartı ile test ettim sorun kesinlikle işlemcide çünkü işlemciyi değiştirdiğimde her şey olması gerektiği gibi çalışıyor ikinci el aldığım 5600X kitlenip kalıyor pinleri kırık değil fiziksel bir kırığı hasarı yok alırken test etmedim fakat satın aldığım kişi eli yüzü düzgün biriydi herhangi bir şüphem yok karşı tarafla ilgili fakat çalışan işlemcinin durup dururken mavi ekran verip kullanılamaz hale gelmesiyle ilk kez karşılaşıyorum ne yapmalıyım ne önerirsiniz satın aldığım kişiyi aradım sende böyle bir problem var mıydı diye sordum hayır sorunsuz çalışan sistemden söküp verdim dedi iade al desem de aradan bir ay geçmiş her türlü hakkım yok