❌İndirim Bitti! Biostar B650MP-E Pro AM5 Anakart 4.029 TL

Yanlış Bilgilendirme
ALMA ÖMRÜ KISA :D ŞANS İŞİ DEMEYE GEREK YOK BİOSTAR YERİNE ÇİNÇANCON BİLE DAĞA İYİSİNİ YAPAR.
Paşam direkt biostarı nasıl kötülüyorsun merak ettim belli modeli kötülesen anlarım da top5 üreticiden biri zaten marka. Modelden modele değişir düşük modellerinde VRM kalitesi ve soğutma kötü de iyi modelleri de var markanın sonuçta. Bütçe çok kısıtlıysa ve oc yapılmayacaksa güzel marka.

Hakaret içeren bir mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum cidden. Ürünün yaklaşık 7 aylık kullanıcısıyım. Parazit yapan insanlara kanıp bu kaliteli ürünü tanınmış isim olmadığı için kaçırmak ahmaklıktır gözümde. 3 arkadaşıma daha aldırdım, nokta sorun yaşamadım. Aldığımdan beri yanlış hatırlamıyorsam 3 kez bios güncellemesi geldi. Hatta benim bu anakartı almamda ikna eden video ektedir. Donanım arşivi bizzat tavsiye etmiştir bu anakartı. Başkalarına cevap olsun diye yazmıyorum bu yorumu. Şu fiyatlardan ürün bulunmayan dönemde böyle bir ürünü kaçırmamanız için yazıyorum.

(Dakika 1.52)

Paşam direkt biostarı nasıl kötülüyorsun merak ettim belli modeli kötülesen anlarım da top5 üreticiden biri zaten marka. Modelden modele değişir düşük modellerinde VRM kalitesi ve soğutma kötü de iyi modelleri de var markanın sonuçta. Bütçe çok kısıtlıysa ve oc yapılmayacaksa güzel marka.
Biostar köklü bir firma ama bozulma oranı diğer markalarla kıyaslandığında zirvede top 5 ne zaman girdi bu kaliteye gelen bir marka model ne zaman oldu.
Her anakart muazam değil ama biostar yaklasacagim bir marka değil kesinlikle.
Birçok modelini zamanında beri gördük nedense örnek foxconn dahil şuan Apple ürünlerine üretiyor örnek verim hiç bir zaman kaliteli PC malzemesi üretmedi + servisi iyi olan bir marka değil bunuda öne katın. Biostar ve foxconn kaliteli ürünleri kolay kolay olmadı hep bir problem bundan dolayı tavsiye etmedim.
Bios kalitesini söylemiyorum bile sürekli güncelleme alıyor.
Bu atılan ürün fp diyebilir ama giriş seviye ne kaliteyse o kalitede.
Asus, gigibayte,MSI giriş yakın modelleride yüksek modellerin çok arızasını gördüm.
Sürekli PC düzen biri asla sevmez bu markayı net.
Alınmaz demiyorum kısaca ömrü hep az olmuştur bunu dile getiyorum.

hocam işlemci ekran kartı memnun musunuz bende 6700tx var sistem yükseltmek iistiyorum ammd 5 5600x var bunu düşünüyorumm da https://www.hepsiburada.com/gigabyte-radeon-rx-9060-xt-gaming-oc-16gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti-p-HBCV000096UP52?magaza=TEBİLON
Ben asrock Challenger 16gb modeli kullanıyorum memnunum ancak coil whine sorunu yaşıyorum ama önemli bi durum olmadığı için takmıyorum 😀.Bu senin alacağım kart eminim çok daha iyidir

Ben asrock Challenger 16gb modeli kullanıyorum memnunum ancak coil whine sorunu yaşıyorum ama önemli bi durum olmadığı için takmıyorum 😀.Bu senin alacağım kart eminim çok daha iyidir
acaba bunda coil whine sorunu var mıdırr

acaba bunda coil whine sorunu var mıdırr
Her karta olabilir gözüyle bakmak gerek.Bilindik markalarda da olabiliyor ama merak etme kulak alışıyor 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biostar köklü bir firma ama bozulma oranı diğer markalarla kıyaslandığında zirvede top 5 ne zaman girdi bu kaliteye gelen bir marka model ne zaman oldu.
Her anakart muazam değil ama biostar yaklasacagim bir marka değil kesinlikle.
Birçok modelini zamanında beri gördük nedense örnek foxconn dahil şuan Apple ürünlerine üretiyor örnek verim hiç bir zaman kaliteli PC malzemesi üretmedi + servisi iyi olan bir marka değil bunuda öne katın. Biostar ve foxconn kaliteli ürünleri kolay kolay olmadı hep bir problem bundan dolayı tavsiye etmedim.
Bios kalitesini söylemiyorum bile sürekli güncelleme alıyor.
Bu atılan ürün fp diyebilir ama giriş seviye ne kaliteyse o kalitede.
Asus, gigibayte,MSI giriş yakın modelleride yüksek modellerin çok arızasını gördüm.
Sürekli PC düzen biri asla sevmez bu markayı net.
Alınmaz demiyorum kısaca ömrü hep az olmuştur bunu dile getiyorum.
Çinde en çok kullanılan, İnternet kafelerinde en çok tercih edilen marka olduğunu duyunca içim rahatlamıştı 7 aydır 620ms modelini kullanıyorum.hayırlısı bakalım umarım bişey olmaz

Her karta olabilir gözüyle bakmak gerek.Bilindik markalarda da olabiliyor ama merak etme kulak alışıyor 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çinde en çok kullanılan, İnternet kafelerinde en çok tercih edilen marka olduğunu duyunca içim rahatlamıştı 7 aydır 620ms modelini kullanıyorum.hayırlısı bakalım umarım bişey olmaz
Alıştım zaten reis ya 😂😂 kendi kartım Asus dual 6700XT var 😂😂

Güzel kart aslında işini görmüyor mu?
Hocam görüyor da acaba kasa dolayı mı bilmiyorum cook tuhaf ya dikkatli bakarsanız hocam ekran kartıyla neredeyse sıfır mesafede kasa değiştirmek daha mantıklı değil mi amd rayzen 5 5600x var

Ekler

• IMG_7123.webp
    IMG_7123.webp
    54.5 KB · Hit: 19
Hocam görüyor da acaba kasa dolayı mı bilmiyorum cook tuhaf ya dikkatli bakarsanız hocam ekran kartıyla neredeyse sıfır mesafede kasa değiştirmek daha mantıklı değil mi amd rayzen 5 5600x var
Kasa küçük kalmış 😀 3 fanlı kart olunca bi akvaryum kasa şart ya.Kartın güzel işlemcinde bence dğiştirme güzel uygun bi kasa lazım

Geri