shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,054
Yanlış Bilgilendirme
ALMA ÖMRÜ KISA
ALMA ÖMRÜ KISA
Paşam direkt biostarı nasıl kötülüyorsun merak ettim belli modeli kötülesen anlarım da top5 üreticiden biri zaten marka. Modelden modele değişir düşük modellerinde VRM kalitesi ve soğutma kötü de iyi modelleri de var markanın sonuçta. Bütçe çok kısıtlıysa ve oc yapılmayacaksa güzel marka.ALMA ÖMRÜ KISAŞANS İŞİ DEMEYE GEREK YOK BİOSTAR YERİNE ÇİNÇANCON BİLE DAĞA İYİSİNİ YAPAR.
hocam işlemci ekran kartı memnun musunuz bende 6700tx var sistem yükseltmek iistiyorum ammd 5 5600x var bunu düşünüyorumm da https://www.hepsiburada.com/gigabyt...d-ekran-karti-p-HBCV000096UP52?magaza=TEBİLONBiostar 620ms kullanıyorum çok bilgim yok anakartlar hakkında geçsem ne farkeder geçmeli miyim? 7500f 9060xt sistemim
Biostar köklü bir firma ama bozulma oranı diğer markalarla kıyaslandığında zirvede top 5 ne zaman girdi bu kaliteye gelen bir marka model ne zaman oldu.Paşam direkt biostarı nasıl kötülüyorsun merak ettim belli modeli kötülesen anlarım da top5 üreticiden biri zaten marka. Modelden modele değişir düşük modellerinde VRM kalitesi ve soğutma kötü de iyi modelleri de var markanın sonuçta. Bütçe çok kısıtlıysa ve oc yapılmayacaksa güzel marka.
Ben asrock Challenger 16gb modeli kullanıyorum memnunum ancak coil whine sorunu yaşıyorum ama önemli bi durum olmadığı için takmıyorumhocam işlemci ekran kartı memnun musunuz bende 6700tx var sistem yükseltmek iistiyorum ammd 5 5600x var bunu düşünüyorumm da https://www.hepsiburada.com/gigabyte-radeon-rx-9060-xt-gaming-oc-16gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti-p-HBCV000096UP52?magaza=TEBİLON
acaba bunda coil whine sorunu var mıdırrBen asrock Challenger 16gb modeli kullanıyorum memnunum ancak coil whine sorunu yaşıyorum ama önemli bi durum olmadığı için takmıyorum.Bu senin alacağım kart eminim çok daha iyidir
Her karta olabilir gözüyle bakmak gerek.Bilindik markalarda da olabiliyor ama merak etme kulak alışıyoracaba bunda coil whine sorunu var mıdırr
Çinde en çok kullanılan, İnternet kafelerinde en çok tercih edilen marka olduğunu duyunca içim rahatlamıştı 7 aydır 620ms modelini kullanıyorum.hayırlısı bakalım umarım bişey olmazBiostar köklü bir firma ama bozulma oranı diğer markalarla kıyaslandığında zirvede top 5 ne zaman girdi bu kaliteye gelen bir marka model ne zaman oldu.
Her anakart muazam değil ama biostar yaklasacagim bir marka değil kesinlikle.
Birçok modelini zamanında beri gördük nedense örnek foxconn dahil şuan Apple ürünlerine üretiyor örnek verim hiç bir zaman kaliteli PC malzemesi üretmedi + servisi iyi olan bir marka değil bunuda öne katın. Biostar ve foxconn kaliteli ürünleri kolay kolay olmadı hep bir problem bundan dolayı tavsiye etmedim.
Bios kalitesini söylemiyorum bile sürekli güncelleme alıyor.
Bu atılan ürün fp diyebilir ama giriş seviye ne kaliteyse o kalitede.
Asus, gigibayte,MSI giriş yakın modelleride yüksek modellerin çok arızasını gördüm.
Sürekli PC düzen biri asla sevmez bu markayı net.
Alınmaz demiyorum kısaca ömrü hep az olmuştur bunu dile getiyorum.
Alıştım zaten reis yaHer karta olabilir gözüyle bakmak gerek.Bilindik markalarda da olabiliyor ama merak etme kulak alışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çinde en çok kullanılan, İnternet kafelerinde en çok tercih edilen marka olduğunu duyunca içim rahatlamıştı 7 aydır 620ms modelini kullanıyorum.hayırlısı bakalım umarım bişey olmaz
Güzel kart aslında işini görmüyor mu?Alıştım zaten reis yakendi kartım Asus dual 6700XT var
![]()
Hocam görüyor da acaba kasa dolayı mı bilmiyorum cook tuhaf ya dikkatli bakarsanız hocam ekran kartıyla neredeyse sıfır mesafede kasa değiştirmek daha mantıklı değil mi amd rayzen 5 5600x varGüzel kart aslında işini görmüyor mu?
Kasa küçük kalmışHocam görüyor da acaba kasa dolayı mı bilmiyorum cook tuhaf ya dikkatli bakarsanız hocam ekran kartıyla neredeyse sıfır mesafede kasa değiştirmek daha mantıklı değil mi amd rayzen 5 5600x var
Çok küçük hocam https://www.n11.com/urun/zoko-amira...lgisayar-kasasi-41887479?magaza=trbilgisayarrKasa küçük kalmış3 fanlı kart olunca bi akvaryum kasa şart ya.Kartın güzel işlemcinde bence dğiştirme güzel uygun bi kasa lazım