Çözüldü✓ RAT yedim hesaplarımı boşalttılar nasıl tamamen temizlerim?

METE27

80+
Reaksiyon skoru
3
Acil yardım nasıl tamamen temizlenir RAT? (dll dosyası ya da Python dosyası ile RAT attılar. )

Temizinden bir format

Hesaplarını boşalttılarsa yapacak bişeyin pek yok. Mahkemelik yapsanda adamları sonuç alınamaz.

İnternet Hesaplarınızı Linux üzerinden kontrol edin. Hatta sırf internet kullanımını Linuxla yapın.

Windowsu sadece oyun oynamak için kullanın.

Ben 2 ssd aldım birinde Windows Birinde linux.

Hangisini istersem o belleği takar çalıştırırım diğerini çıkartırım.
Windows'un kendine bile gu

Son düzenleme:
Heaaplatənı boşalttılarsa yapacak bişeyin pek yok. Mahkemelik yapsanda adamları sonuç alınamaz.

İnternet Hesaplarınızı Linux üzerinden kontrol edin. Hatta sırf internet kullanımını Linuxla yapın.

brom sen cok kasıntı elemana benziyon ya

Heaaplatənı boşalttılarsa yapacak bişeyin pek yok. Mahkemelik yapsanda adamları sonuç alınamaz.

Ben de aynısını yapıyorum. Oyun için Windows ama internetten dolanırken Linux Bazzite.

Bazı cahil cühela tiplerde kalkmış bizim gibilere " kasıntı " demiş. Öğrenmeye niyeti olmayan insanların kalkıp cahil cahil konuşup, yazması çok acı...

Ha bir de bunların " ben asla anti-virüs programı kullanmıyorum " diye övünen versiyonları var. Senelik 300 TL çok para herhalde kendileri için ama gitsen baksan hepsi teknoloji gurmesi...

Öncelikle geçmiş olsun.

Kardeşim 2008 yılından beri Eset kullanıyorum. Bir kere bile zararlı yazılım ile karşılaşmadım. Başıma bir iş gelmedi çok şükür. Diğer Antivirüslerde bunu çok yaşadım. Virüslü dosyaya ya tepki vermiyor yada Packed.XX gibisinden uyarı veriyor. Packed dediği ise EXE veya DLL yürütülebilir dosyalarının Exe Packer/Protector yazılımları ile korunduğunu söylüyor. Yani zararlı olduğunu anlayamıyor. Yine de sen bilirsin.

Bir çok antivirüs yazılımı ise benzer veritabanı kullanıyor sadece GUI ve İsim değişik. Eset'in antivirüs yazılımı en azından kendi sistemini kullanıyor.

Ben de aynısını yapıyorum. Oyun için Windows ama internetten dolanırken Linux Bazzite.

Bazı cahil cühela tiplerde kalkmış bizim gibilere " kasıntı " demiş. Öğrenmeye niyeti olmayan insanların kalkıp cahil cahil konuşup, yazması çok acı...

Ha bir de bunların " ben asla anti-virüs programı kullanmıyorum " diye övünen versiyonları var. Senelik 300 TL çok para herhalde kendileri için ama gitsen baksan hepsi teknoloji gurmesi...
Yani normal internet dolaşımınızı da mı linuxtan yapıyosunuz? Yoksa e devlet bankacılık işlemleri gibi şeyleri mi linuxtan yapıyosunuz onu çözemedim.

Sen onlara aldırma.

Ben daha okuldayken 12 -13 yaşında pc ile tanıştım.
XP nin ateşli zamanlarında.
Başka pc lere sızmaya Aşırı meraklı olduğum için FTP programlarını kurcalamaya başlamıştım.

Yalan değil İp adreslerini torrent programlarından alıp sırasıyla arama yapıyordum FTP programıyla.

Baktım açıkta pc var çift tıklamayla adamın klasörleri kendi klasörlerim gibi açılıyordu önümde.
C ve D klasörü gibi

Bir süre İP adresleri aradıktan sonra Banka bilgisayarlarının ismi önümde belirdi.

O gün bu gündür böyle işlerle uğraşmamaya yemin ettim. :D

Windows a güvenmek mi?
Ben istemem kalsın kardeşim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani normal internet dolaşımınızı da mı linuxtan yapıyosunuz? Yoksa e devlet bankacılık işlemleri gibi şeyleri mi linuxtan yapıyosunuz onu çözemedim.
İnternete ait her hesabımı Linuxla kontrol ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

brom sen cok kasıntı elemana benziyon ya
Windows un fazla ömrü kalmadı öyle söyliyim yani.

Son düzenleme:

Sırf Linux Bazzite için gidip 1 TB SATA SSD almıştım geçen sene. Hatta ikinci steam hesabımı da Linux üzerinden açıyorum. Ağırlıklı olarak yine Windows kullanıyorum işin içerisinde oyun olduğu için ama oyunla işim bittiği anda direkt Linux'a geçiyorum. Hem Linux konusunda kendimi geliştirmiş oluyorum, hem daha hafif, sistemi sömürmüyor vs vs...Genel olarak her şey için kullanıyorum Linux'u.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,640
Üyeler
188,292
Son üye
cikkow
Geri