IELTS İle Yurtdışında Üniversite Okuma.

size bir tavsiye olsun seçiminizde
çevre yapması kolay yerleri tercih edin eğitimi her yerde alıyorsunuz çevreniz sizi yukarı taşıyor artık.
mesela ben kalburüstü ama kalburüstünün altlarında bir yerdeyim ancak bulduğum çevre sayesinde daha da önemsizleşti benim için.
ielts kabul edilir ama sadece onla girilmiyor diye biliyorum italya için bildiğim kadarı ile istediğiniz bölüme göre sınava tabi tutuluyorsunuz ki polonya veya italya tercih edin derim genelde oralara gidiyorlar .
Valla abi ben ileriki eğitim seviyem konusunda endişeliyim. Eğer Üniversitem iyi olursa işe girmem kolaylaşır.

Valla abi ben ileriki eğitim seviyem konusunda endişeliyim. Eğer Üniversitem iyi olursa işe girmem kolaylaşır.
o çağ kapandı gibi bir şey.
çevre çevre çevre
çevre edinin
iyi üniversite ise iyi çevre bulmayı kolaylaştırır.
ne okumak istiyorsunuz ayrıca
ayrıca abi demezsen sevinirim dostum forumda yaş mevzusunu sevmiyorum şahsen

çevre çevre çevre
çevre edinin
uni diploması artık bir şey yapmıyor devlet ünisi okumayıda mantıklı bulmuyorum burslu olarak özelde okumak daha mantıklı ama zorbalanma ihtimalin var pozitif olarak çok daha iyi çevren olur

uni diploması artık bir şey yapmıyor devlet ünisi okumayıda mantıklı bulmuyorum burslu olarak özelde okumak daha mantıklı ama zorbalanma ihtimalin var pozitif olarak çok daha iyi çevren olur
diploma zaten bir şey yapmıyordu ki.
bu videoda anlatılan şeyler yıllardır var.
üniversite kültürlenme ve çevre edinme kurumudur.
meslek edindirme kurumu değildi asla .
belli başlı şeyler okumayacaksanız çok da gerek yok zaten çevre ve kültür dışında

çevre çevre çevre
çevre edinin
Pardon bilmiyordum.

Şöyle ben çevreyi zaten edinirim. Ben sadece eğitimimden, iş bulmamın sıkıntılı olucağından korkuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çevre çevre çevre
çevre edinin
Üniversite'de Alman Dili ve Edebiyatı okuyup Almanca Öğretmeni olmak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çevre çevre çevre
çevre edinin
Ama böyle giderse mecbur yurtdışında bir bölüm seçeceğim gibi geliyor ama yabancı dil öğretmenliği istiyorum. İrlanda ya da İngiltere'de İngiliz Dili ve Edebiyatı okurum.

Bende biraz araştırma yaptım hocam. IELTS sadece gitmenin ilk adımı diyorlar. Lise diploması, transkript, kimlik fotokopisi vs. Lazım. Ha birde isteğe bağlı ACT/SAT puanı diye kendi sitelerine yazmış bazı üniversiteler. Ha birde eğer varsa ders dışı aktiviteler istiyorlar da. Ben bi ara Beşiktaş futbol kursuna gidiyordum o sayılır mı 10-11 yaşlarında da belediyenin yüzme kursuna gittim. Umarım bunlar yeterlidir :)
lisansın varsa cv kabartabilir ancak lisanssız yaptıysan çok bir şey çıkmaz diye düşünüyorum

lisansın varsa cv kabartabilir ancak lisanssız yaptıysan çok bir şey çıkmaz diye düşünüyorum
Lisans var diye biliyorum hocam. Çünkü orda lisanssız alamayız dediler ve ben 1 yıl oynadım o futbol okulunda. Belediyeninki de lisans istiyordu. Yani var diyebiliriz.

Lisans var diye biliyorum hocam. Çünkü orda lisanssız alamayız dediler ve ben 1 yıl oynadım o futbol okulunda. Belediyeninki de lisans istiyordu. Yani var diyebiliriz.
lisansın olsa sağlık belgesi falan çıkartırsın diye biliyorum tam bilgim yok ama bence lisansın olsa haberin olurdu

Geri