🔥İndirim RAMPAGE Zenith Pro 4K BT Mouse 1999 TL MEDİAMARKT 🔥🔥🔥

havit ve rampage markalı ürünleri ne zaman alsam 2 ayda elimde kalıyor, neyse alana hayırlı olsun.

emin ol 4k kullanmayacaksın 4k kullanan da zaten bu mouse almaz
Hocam alayım,fps oyunlarında adam gibi oynayayım diyorsan mantıksız bir tercih olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

havit ve rampage markalı ürünleri ne zaman alsam 2 ayda elimde kalıyor, neyse alana hayırlı olsun.
Klavyeleri benim çok elimde kalıyordu.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
keşke herkes 4k mouse kullanınca 1v5 atabilse :) şaka maka cidden fps oyuncuları 4k da oynadıklarını sanmıyorum işlemciyi yoran bir durum oyuncuya katkısı performans olarak daha kötü ideal şuan için 2k

keşke herkes 4k mouse kullanınca 1v5 atabilse :) şaka maka cidden fps oyuncuları 4k da oynadıklarını sanmıyorum işlemciyi yoran bir durum oyuncuya katkısı performans olarak daha kötü ideal şuan için 2k
Mouse öyle bir özellik vadetmiyor zaten :)

emin ol 4k kullanmayacaksın 4k kullanan da zaten bu mouse almaz
Niye kullanamasın seçiyosun 4k oluyor işte
Tahmini ne süredir kullanıyorsunuz?
14 Kasım 2024 de almışım. Sallayınca içinden sesler gelmeye başladı yakın zamanda ve pili ilk güne göre bariz azaldı ama hala idare eder. Bu ses olayı da muhtemelen arada düşürmemden evde 2 kedi var ama hala hiçbir parçasında bir sorun yok tekerleğinin kaydırması vb sağlam iyi bence

Şahsen rampage in mouse una 2000 TL para bayılmazdım. İsterse dünyanın en iyi markası üretsin üzerine rampage markası basıldıktan sonra evime sokasım gelmiyor, tüm kalite algım yerle bir oluyor. Buna gamepower, powerboost gibi gibi markalar da dahil.

Eskiden mouseları satmak için dpi öne sürerlerdi şimdi hem dpi hemde hz öne sürüyorlar 4000hz 8000hz gibi klasik pazarlama stratejisi kullanmayacak olsalar bile alırlar

Herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama kaliteli ürünleride var şansınıza sorunlu çıkar o ayrı ama kimiside dikkatsiz kullanır yine sorun . Bu fiyata bence her türlü alınır ihtiyacı olana, 1 daha çık üstüne 2 daha koy olayıda mantıklı değil bütçe belliyse zaten garantili fiyat da gayet güzel ihtiyacı olan alsın bence .

Herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama kaliteli ürünleride var şansınıza sorunlu çıkar o ayrı ama kimiside dikkatsiz kullanır yine sorun . Bu fiyata bence her türlü alınır ihtiyacı olana, 1 daha çık üstüne 2 daha koy olayıda mantıklı değil bütçe belliyse zaten garantili fiyat da gayet güzel ihtiyacı olan alsın bence .
Adam 2000 liralık ürüne 1000 lira koy %50 arttır diyor ya gerçekten :D Hadi 2300 falan dese neyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,989
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri