Hocam alayım,fps oyunlarında adam gibi oynayayım diyorsan mantıksız bir tercih olmaz.emin ol 4k kullanmayacaksın 4k kullanan da zaten bu mouse almaz
Klavyeleri benim çok elimde kalıyordu.havit ve rampage markalı ürünleri ne zaman alsam 2 ayda elimde kalıyor, neyse alana hayırlı olsun.
Hocam kodlarla düştüğü için değişken bir veri oluyor maalesef. Bu ham fiyat.şuan ki indirim güzel görünüyor ancak son 1 yıl çok iddialı olmuş çünkü 28 kasımda 1684 liraya düşmüş https://forum.donanimarsivi.com/konu/rampage-zenith-pro-4k-26000-dpi-1684tl.1184742/
Mouse öyle bir özellik vadetmiyor zatenkeşke herkes 4k mouse kullanınca 1v5 atabilseşaka maka cidden fps oyuncuları 4k da oynadıklarını sanmıyorum işlemciyi yoran bir durum oyuncuya katkısı performans olarak daha kötü ideal şuan için 2k
Niye kullanamasın seçiyosun 4k oluyor işteemin ol 4k kullanmayacaksın 4k kullanan da zaten bu mouse almaz
14 Kasım 2024 de almışım. Sallayınca içinden sesler gelmeye başladı yakın zamanda ve pili ilk güne göre bariz azaldı ama hala idare eder. Bu ses olayı da muhtemelen arada düşürmemden evde 2 kedi var ama hala hiçbir parçasında bir sorun yok tekerleğinin kaydırması vb sağlam iyi benceTahmini ne süredir kullanıyorsunuz?
Adam 2000 liralık ürüne 1000 lira koy %50 arttır diyor ya gerçektenHerkesin görüşüne saygı duyuyorum ama kaliteli ürünleride var şansınıza sorunlu çıkar o ayrı ama kimiside dikkatsiz kullanır yine sorun . Bu fiyata bence her türlü alınır ihtiyacı olana, 1 daha çık üstüne 2 daha koy olayıda mantıklı değil bütçe belliyse zaten garantili fiyat da gayet güzel ihtiyacı olan alsın bence .