IOS 13 Yıllık İphoneye bile güncelleme geldi Samsung işine bak

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
şuan iphone 5s 12-13 yıllık bir cihaz olmasına rağmen güvenlik güncellemesi aldı
iphone 6s e de onada güncelleme gelmiş
Alıntıyı görüntüle
samsungta 7 yıl güncelleme sözü vermişti samsung işine bak diyorum
Markalar bu şekilde işte gözümüzü boyuyor getirsin arkadaş isterse 6 ya getirsin aynı telefonu her yıl çıkarıp insanlara satıyorlar zahmet olacak.

Hâlâ Android kullanan var mı ki ciddi ciddi. Yıl olmuş 2026

images

Aga adamlar telefon bir üst model gibi gözüksün diye kapat değiştiriyorlar. Bu zekaya mantıklı argüman sunamazsın :D
bu yaptığımı kim söyledi birde apple kullanan herkes gösteriş meraklısı olmuyor kendi adına konuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Markalar bu şekilde işte gözümüzü boyuyor getirsin arkadaş isterse 6 ya getirsin aynı telefonu her yıl çıkarıp insanlara satıyorlar zahmet olacak.
her yıl her marka telefon çıkarıyor ister al ister alma bu senin tercihin alanların çoğuda örneğin 16 yı satıp 17 alıyor ve arada az bir fark ödüyorsun

bu yaptığımı kim söyledi birde apple kullanan herkes gösteriş meraklısı olmuyor kendi adına konuş
eski samsungla yeni samsungu karşılaştırmak çok komik
aynı eski appleı yeni apple sanmak gibi eskiden olsa ben de apple çok iyi derdim rakibi yoktu çünkü

%99'u gösteriş meraklısı %1'i zengin zaten en pahalısını alıp geçiyor. Bu dediklerim türkiye için geçerli ben aklı çalışan bir insanın bir telefona 100k vereceğini düşünmüyorum zengin değilse tabii.

%99'u gösteriş meraklısı %1'i zengin zaten en pahalısını alıp geçiyor. Bu dediklerim türkiye için geçerli ben aklı çalışan bir insanın bir telefona 100k vereceğini düşünmüyorum zengin değilse tabii.
şu var iphone ve diğerleri iki farklı dünya

zengin değilse de işi için kullanacaktır

her yıl her marka telefon çıkarıyor ister al ister alma bu senin tercihin alanların çoğuda örneğin 16 yı satıp 17 alıyor ve arada az bir fark ödüyorsun
Telefonun arkasına bir plaka takıp 3-5 performans artışı ile satmıyor bütün markalar öyle bir yanlışın var.

Sen yapıyorsun demedim ki dostum aşağılık kompleksin mi var? Neden üstüne alındın anlamadım 😐

Telefonun arkasına bir plaka takıp 3-5 performans artışı ile satmıyor bütün markalar öyle bir yanlışın var.
plaka dediğin na kadar çalışma mühendislik var adam çıkmış plaka diyor shudjghjodlsafgbhıou

Geri