Çözüldü✓ Rtx 5050 dlss ve frame gen ile beni 2 3 sene götürümü?

5060a güçsüz demiyor muyduk o yüzden 9060 xt 16 gb eğer nvidia isterse 5060 ti 16 gb ama 5060 ti pahalı diye hazır almışken 5070 aldırıyorduk indirimden
5050 onun da altı

5060a güçsüz demiyor muyduk o yüzden 9060 xt 16 gb eğer nvidia isterse 5060 ti 16 gb ama 5060 ti pahalı diye hazır almışken 5070 aldırıyorduk indirimden
5050 onun da altı
beni gücü çok ilgilendirmiyor. açıkcası yeni çıkan oyunları 2 3 sene oynatmasını istiyorum sadece amd alırsam bide watman ile uğraşabilirim psu kalitsei pek iyi değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten fiyat olarak şuanda pek bi paramda yok bulabildiğim en uygun kart bu

aslında bekliyebilirdim ama ekran kartların zam durumuda çok belirsiz.

ama gene bekliyecem gibi gözüküyor millet genel olarak almayın demiş bu kart için

Son düzenleme:
arkadaşlar bu arada hepinize gerçekten çok teşekkür ederim. kafam biraz karışmış olsada elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştınız.

beni gücü çok ilgilendirmiyor. açıkcası yeni çıkan oyunları 2 3 sene oynatmasını istiyorum sadece amd alırsam bide watman ile uğraşabilirim psu kalitsei pek iyi değil.

zaten fiyat olarak şuanda pek bi paramda yok bulabildiğim en uygun kart bu

aslında bekliyebilirdim ama ekran kartların zam durumuda çok belirsiz.

ama gene bekliyecem gibi gözüküyor millet genel olarak almayın demiş bu kart için
Olay güçlü olup olmaması değil ki aynı fiyata çok daha iyi bir kart varken gidip ihtiyacın olmadığı için kötü olanı mı alacaksın ? 9060xt 16gb şu an peşin fiyatına taksiti var beklemen bile büyük hata.

5050 = 13.5k-14k
9060xt 8gb = 16k
8gb almanı önermiyorum ama 2k fazla vermek bence çok koymaz.

1769520229138.webp

Seçim senin artık.

Son düzenleme:
nerde 16k atabilirmisiniz bide nakit alabilirsem benim için daha iyi olur ondan pahalıya denk geliyor 20binden aşşağı hiçbir mağazda görmedim
Olay güçlü olup olmaması değil ki aynı fiyata çok daha iyi bir kart varken gidip ihtiyacın olmadığı için kötü olanı mı alacaksın ? 9060xt 16gb şu an peşin fiyatına taksiti var beklemen bile büyük hata.

5050 = 13.5k-14k
9060xt 8gb = 16k

Alıntıyı görüntüle
Seçim senin artık.

16ya varsa sıfır hiç düşünmem alırım

5050 = 13.5k-14k
9060xt 8gb = 16k

Alıntıyı görüntüle
Seçim senin artık.

16gb sandım bi an 8miş arada ne kadar fark olduğuna bağlı

5050 = 13.5k-14k
9060xt 8gb = 16k

Alıntıyı görüntüle
Seçim senin artık.

en mantıklısı 16gb için biraz para biriktirmek gibi şimdilik. zamlanacak olursa 8gbliği direk alır geçerim.

Son düzenleme:
nerde 16k atabilirmisiniz bide nakit alabilirsem benim için daha iyi olur ondan pahalıya denk geliyor 20binden aşşağı hiçbir mağazda görmedim

16ya varsa sıfır hiç düşünmem alırım

16gb sandım bi an 8miş arada ne kadar fark olduğuna bağlı

en mantıklısı 16gb için biraz para biriktirmek gibi şimdilik. zamlanacak olursa 8gbliği direk alır geçerim.
Peşin fiyatına taksit varken 8 almak yerine 16 al daha iyi olur senin için.

tmmdır teşekkür ederim. bide bişey soracam x-horse psu kullanmaktayım wattman hatası yaparmı pek güvenmiyorlar o psulara

650w hocam bu arada teknosa üzerinden power color reaper düşünmekteyim marka olarak nasıl ? bide bu kartın ısınma durumları ne alemde? kasada 4fan var yeter sanırım.ama genede sorayım.

650w hocam bu arada teknosa üzerinden power color reaper düşünmekteyim marka olarak nasıl ? bide bu kartın ısınma durumları ne alemde? kasada 4fan var yeter sanırım.ama genede sorayım.
650w ile kötü de olsa bi sorun olacağını düşünmüyorum diğer soru içinde en ucuzunu al geç

tmmdır en ucuz bulabildiğim hepsiburada ile bu zaten

Geri