bugünün şartlarında ikisi de iyi ben bunu bir tık daha ederine yakın gördüm 32 ramle avantajlı oluyor ramin tekini 8 e satsan 16 ramli kullansan 31 e geliyor kasa ekran kartını 13-14 arasına satıp 17 civarına 16 gb 9060 xt de takılabilir mantıklı da olur amaç fiyat performans ise9060xt r5 7500 olan sistem mi mantıklı bu mu neredeyse 10k fark var hangisini almam mantıklı olur
9060xt lı sistemi 32 ram yapınca 47 ye geliyor 5060 lıyı 32 yapınca 40 a geliyor 7 k fark var al sat yapacak maalesef vaktim yok sence hangisi alınmalı işlemci olarak da 7600 daha iyi sanırımbugünün şartlarında ikisi de iyi ben bunu bir tık daha ederine yakın gördüm 32 ramle avantajlı oluyor ramin tekini 8 e satsan 16 ramli kullansan 31 e geliyor kasa ekran kartını 13-14 arasına satıp 17 civarına 16 gb 9060 xt de takılabilir mantıklı da olur amaç fiyat performans ise
34 e 9060xt 16 gb u5 225 16 ramli kasa kalmadı
Bütçe varsa 9060xtli yoksa bu değerlendirilmeli bence9060xt r5 7500 olan sistem mi mantıklı bu mu neredeyse 10k fark var hangisini almam mantıklı olur
2k da net 9060xt 16 vram çok farkediyor artıkBütçe varsa 9060xtli yoksa bu değerlendirilmeli bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2k da hangisi tatmin eder 9060 xtli sistem mi yoksa bu konudaki sistemmi?
30 a da b580 sistem yapmışlar oda fena değil dediğin gibi tam kullanıcılık sistemlerKullanıcıya giden sistem olmuş, alsata kesinlikle gitmez. Fiyat 30bin altinda olsaymis bı ihtimal derdim
Aynen öyle ama bana şu mantıklı geldi 5060 ve 1x ram satılıp daha üst ekran kartı alınıp sınırları zorlamaya devam edilebilir duruyor oyunlarda @thepublicman dediğinden bunu anladım ben 2x ram yapıp 1 x ram satılıp yanına da ekran kartı satılıp gelecek para ile 9060xt yada üzeri kovalanabilir duruyorKullanıcıya giden sistem olmuş, alsata kesinlikle gitmez. Fiyat 30bin altinda olsaymis bı ihtimal derdim
Kasa özelleştirmesinde dikkatini çeken bişey oldumu adamlar gamebooster,rampage gibi kasaları elden çıkarmak için fazeon kasa özelleştirmesi bile 1k yakın tutmuşlar. İtopya sözde çıkardığı f/p sistemler de fazeon oluyordu kasa2k da net 9060xt 16 vram çok farkediyor artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
30 a da b580 sistem yapmışlar oda fena değil dediğin gibi tam kullanıcılık sistemler
Fazeon kasa kullandım güzel ama çokta güven veriyor diyemiyorumKasa özelleştirmesinde dikkatini çeken bişey oldumu adamlar gamebooster,rampage gibi kasaları elden çıkarmak için fazeon kasa özelleştirmesi bile 1k yakın tutmuşlar. İtopya sözde çıkardığı f/p sistemler de fazeon oluyordu kasa![]()
valla çok mantıklı dediğim benim bile yapasım geldi sistemimi satmış olsam alırdım 17 e çok rahat 9060 xt 16 gb bulunur 5060 ın alıcısı var 13-14 arasına rahat gider fazladan 3-4 verilip upgrade yapılır.Aynen öyle ama bana şu mantıklı geldi 5060 ve 1x ram satılıp daha üst ekran kartı alınıp sınırları zorlamaya devam edilebilir duruyor oyunlarda @thepublicman dediğinden bunu anladım ben 2x ram yapıp 1 x ram satılıp yanına da ekran kartı satılıp gelecek para ile 9060xt yada üzeri kovalanabilir duruyor
onda yapacak bir şey yok ya 5060 sistemlerde ki kasalar hiçbir zaman iyi çıkmıyor orta kalite oldu mu fiyat performansı kalmıyor ben de beğenmedim yükseltmeleri ram ve ssd hariç. İşlemci de ederinde yükseltmeKasa özelleştirmesinde dikkatini çeken bişey oldumu adamlar gamebooster,rampage gibi kasaları elden çıkarmak için fazeon kasa özelleştirmesi bile 1k yakın tutmuşlar. İtopya sözde çıkardığı f/p sistemler de fazeon oluyordu kasa![]()
Bu tabii tahmin hocam ram ve 5060 çokta düşünülen fiyatlara gideceğini sanmıyorum ortalık ölücü kaynıyor maalesef elde patlayabilir sanki hızlı satilacaksa 10 11k dan rahat gider gibi 5060 en ölü 9-10k ramde en ölüsü seri gitcekse 4500 5000 den gider gibi ufak bütçe varsa üzerine eklenip yine 9060 XT 16 GB kesin alınır bu tahminler ölü ve ölünün ölüsü olarak düşünülüp yazdım tabii daha fazla ededebilirvalla çok mantıklı dediğim benim bile yapasım geldi sistemimi satmış olsam alırdım 17 e çok rahat 9060 xt 16 gb bulunur 5060 ın alıcısı var 13-14 arasına rahat gider fazladan 3-4 verilip upgrade yapılır.