5 tane sipariş verdim 4 tanesi 14üne 1 tanesi de 20sine denk geldi.
Hiçbirinde hareket yok.
Valhalla hocama saygıdan konuda yazdığı yoğunluk ve detaylı açıklama mesajından sonra aksiyon almadım ama ufaktan kayışlar kopmaya başlıyor bende de.
Kaç gündür siparişte verilmiyor.
bu arada ben de 2 tane 45w ugreen adaptör 2de kablo almıştım.
14 ve 20 ocak siparişleri gelmeyenler ne almıştınız yazsanıza
Hocam hem siz ve hem de forumda özellikle 14 ve 20 şubat tarihli kargo bekleyen arkadaşlar tepkinizde kendi açınızdan gayet haklısınız, ben aynanın diğer yüzünü paylaşmak ve tüm forumdaşlara yardımcı olmak adına bi nev'i bilgi mahiyetinde sizlerle süreçler hakkında bilgi paylaşmıştım. Şahsen 14 tarihi gelişli Shein dan bir ürünüm bulunmuyor bekleyen konumda olan, fakat 20 Ocak tarihli gelişi olan 5 ürünümü dün ve önceki gün Aras kargo bana teslim etti... (Ankara da yaşıyorum...) Çok çok özel nedenler oluşturmadıktan sonra ne Shein ın ne de kargo firmalarının ürünleri sizlere ulaştırmama adına ayrı bir çaba içine gireceğini düşünmüyorum.
Ayrıca sizin vesilenizle bir kısa bilgiyi de paylaşayım.
Forumda son 20 sayfadır efsane durumuna gelen şu 14 Ocak - 20 Ocak gibi spesifik tarihli Shein ürünlerini taşıyan ve Çin den bu amaçla gelen uçakların yüklerinin gümrük muhafaza depolarında beklediği bilgisini teyit ediyorum.
Yani adı sıklıkla geçen tarihli Shein dan ve Temu dan gelen tüm TR siparişli kargoları (son 3-4 gün haricen...) taşıyan nakliye uçaklarının sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde TR havalimanlarına indiğini tekrar bilgi olarak paylaşıyorum.
Ortada ne gelmeyen bir uçak var, ne Shein in gönderdim deyip de göndermediği bir kargolama süreci var (çok istisnai özel durumlarınız hariç...) ne de TR içi taşıyıcı firmaların keyfi nedenlerle ürünleri sizlere ulaştırmaması gibi bir durum söz konusu...
Gümrüklerden ve taşıyıcı firmalardan edindiğimiz son bilgi ışığında, geçmiş tarihli tüm siparişlerin (menfi durumlar hariç...) 1-6 Şubat tarihleri arasında tüketicilere sorunsuz ulaştırılması yönünde ciddi bir gayret ve emek gösteriyorlar.
Çok haklı bir nedene bağlı olarak mecburi bir bekleme sürecinde olmak ne kadar zordur sizleri çok iyi anlıyorum.
Ki ben de gerek bireysel gerek ticari alışverişlerimiz vesilesiyle bu süreçlerden emin olun sizlerden kat be kat fazlaca etkileniyor konumdayım...
İnşallah hepimizin kargoları tez zamanda bizlere ulaşır...
Her zaman dedikleri üzere, geç olsun - güç olmasın...
İyi forumlar