SERIAN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 197
Daha uçak kalkmamış hocam, sizinkiler bir sonra ki sefere kalmış demek ki. Varınca hemen geçer merak etmeyin.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimki böyle
Daha uçak kalkmamış hocam, sizinkiler bir sonra ki sefere kalmış demek ki. Varınca hemen geçer merak etmeyin.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimki böyle
Benimde öyleEn pahalı siparişlerim 14 ve 20 kargoları![]()
Şuna bi cevap verecek yok mu ya?Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Şu ürünü sipariş edip teslim alan var mı? Bi görselini atarsanız çok makbule geçer.
Alan olduğunu sanmıyorum zaten ürünün kendisinin yorumu bile yokŞuna bi cevap verecek yok mu ya?
Alan olmuştur ya paylaştık o kadar.Alan olduğunu sanmıyorum zaten ürünün kendisinin yorumu bile yok
Temuya gerçekten saygı duydum. Kara yoluyla gelen ürünü geri çekip uçağa vermişlerdi. En büyüğü mü bilmiyorum ama çok büyük.
Shein torpil geçiyor sonradan gelenlere
Valla öyle.Shein torpil geçiyor sonradan gelenlere
Temu sana express kargo veriyor herhalde bizimkiler çin içi transferde hala
Benim de daha önce sipariş verdiklerim hala orada ama son 2 siparişim havalanmış. 1 sipariş Temu deposunda. 1 tane de geçen ay aldığım karayolu ile gelen vardı. Hepsi %90 yetişecek.Temu sana express kargo veriyor herhalde bizimkiler çin içi transferde hala