Silco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,843
Yaptığım analizlere gore ürünler gelcek rahat olun
Yaptığım analizlere gore ürünler gelcek rahat olun
gümüş hakkında yorumlarınızı bekliyorumYaptığım analizlere gore ürünler gelcek rahat olun
Hocam benimde aynı şekilde 14 Ocak olayı halen gelmedi paket ondan sonra söylediğim bir paket bundan önce geldi anlamadım beklemekten başka bir şey yapamıyorum.14 ocakların en geç tahmini teslimatı 28 ocak diyor, ne olacak bu paketler şimdi kayıp mı oldu ?
Alıntıyı görüntüle
İade alan arkadaş var yukarılardaKoyabilirler, kesin bir şey yok ancak ben koyabileceklerini düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siz iptal edemiyorsunuz kargoya verilen ürünleri, kargo gelince vergi ile gelirse iade edersiniz ürünün ücretini iade alırsınız. Eğer tahmini teslimat tarihi geçerse ve aradan birkaç gün daha geçerse ona rağmen halen gümrükte gösterirse tam ücret iadesi alırsınız. Bende 28-4 şubat gösteriyor tahmini teslimat. 10 şubatta falan halen gümrükte gözükürse ücret iadesi alırsınız.
Artar almaya devam ytdgümüş hakkında yorumlarınızı bekliyorum![]()
O aralık ayının ta ne zamanında sipariş vermiş, bende tam iade aldım bugün ancak yaklaşık 1 ay oldu sipariş vereli. Ancak ürün geldiğinde iade ederseniz tam iade alamıyorsunuz, ürün gelmesse iade alabiliyorsunuz.İade alan arkadaş var yukarılarda
Ürün gelmiyor zaten öyle bekliyor gelmezse 1 aya iade alırız he 6 şubattan sonra aktifleşirse bilememO aralık ayının ta ne zamanında sipariş vermiş, bende tam iade aldım bugün ancak yaklaşık 1 ay oldu sipariş vereli. Ancak ürün geldiğinde iade ederseniz tam iade alamıyorsunuz, ürün gelmesse iade alabiliyorsunuz.
Gelmemesi kötü oldu ya, bu gidişte 4 tane kargom iptal olacak gibi en ihtiyacım olanlarda bunlardı aslında. Bu uzun süre bekleyenler gelecek gibi durmuyor niyese.Ürün gelmiyor zaten öyle bekliyor gelmezse 1 aya iade alırız he 6 şubattan sonra aktifleşirse bilemem![]()
Gelirse çok iyi ben lazım olan iyi ürünler almıştı şansa 4'ü de o tarihe geldiGelmemesi kötü oldu ya, bu gidişte 4 tane kargom iptal olacak gibi en ihtiyacım olanlarda bunlardı aslında. Bu uzun süre bekleyenler gelecek gibi durmuyor niyese.
Vallaha benim de 2 tane en lazım ürünlerim vardı birisi zaten ugreen şarj adaptörü baya lazımdı.Gelmemesi kötü oldu ya, bu gidişte 4 tane kargom iptal olacak gibi en ihtiyacım olanlarda bunlardı aslında. Bu uzun süre bekleyenler gelecek gibi durmuyor niyese.
6 Şubatta gümrüğe girip kalma işiÜrün gelmiyor zaten öyle bekliyor gelmezse 1 aya iade alırız he 6 şubattan sonra aktifleşirse bilemem![]()
bu arada ben de 2 tane 45w ugreen adaptör 2de kablo almıştım.Bu 14-20 ürünleri yandı gibi gelmeyecek bence. Ugreen 45w almıştım önemliydi yav
14 ocak tornavida aldım5 tane sipariş verdim 4 tanesi 14üne 1 tanesi de 20sine denk geldi.
Hiçbirinde hareket yok.
Valhalla hocama saygıdan konuda yazdığı yoğunluk ve detaylı açıklama mesajından sonra aksiyon almadım ama ufaktan kayışlar kopmaya başlıyor bende de.
Kaç gündür siparişte verilmiyor.
bu arada ben de 2 tane 45w ugreen adaptör 2de kablo almıştım.
14 ve 20 ocak siparişleri gelmeyenler ne almıştınız yazsanıza
Bir hafta önce verdiğim siparişler de var onlarda bekliyor şuan varış havaalanı diye5 tane sipariş verdim 4 tanesi 14üne 1 tanesi de 20sine denk geldi.
Hiçbirinde hareket yok.
Valhalla hocama saygıdan konuda yazdığı yoğunluk ve detaylı açıklama mesajından sonra aksiyon almadım ama ufaktan kayışlar kopmaya başlıyor bende de.
Kaç gündür siparişte verilmiyor.
bu arada ben de 2 tane 45w ugreen adaptör 2de kablo almıştım.
14 ve 20 ocak siparişleri gelmeyenler ne almıştınız yazsanıza