3 Sene önce falan aldığım asus monitörde altta çizgiler belirmeye başladı. Bilgisayarı genelde günde çok uzun sürelerde kullanıyorum. Sorunumu çekmeye çalıştım umarım anlaşılırdır
eğer diğer ekranlarda sorun yoksa3 Sene önce falan aldığım asus monitörde altta çizgiler belirmeye başladı. Bilgisayarı genelde günde çok uzun sürelerde kullanıyorum. Sorunumu çekmeye çalıştım umarım anlaşılırdır
Hiç gitmiyorda bende şimdi bi tedirgin oldum sorun ekran kartındaysa falan diyeçizgi gidip geliyormu yoksa sabitmi hiç giymiyormu? ayrıca kasayı televizyona yada farklı monitöre bağlayıp deneyebilirsen sorunun ekran kartında olup olmadığını da anlayabilirsin
yedek kablom olsa denerdimde sanırm yokCihazı değiştir kabloyu değiştir olmazsa geçmiş olsun
Geçmiş olsun o zaman garanti varsa gönder yoksa yeni monitör alman lazımHiç gitmiyorda bende şimdi bi tedirgin oldum sorun ekran kartındaysa falan diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yedek kablom olsa denerdimde sanırm yok
Yapacak bir şey yok o zaman monitörde sorun olsun olursadaGeçmiş olsun o zaman garanti varsa gönder yoksa yeni monitör alman lazım
dediğim gibi farklı cihaza bağla kasayı onda sorun olmuyorsa monitördedir sorun.Yapacak bir şey yok o zaman monitörde sorun olsun olursada
Peki dağılıyor mu yoksa sadece duruyormu çizgi? Eğer dağılmıyorsa kullanmaya devam edebilirim sanırımVG249Q1A'da bu sorunu bende yaşadım bir sene önce, çok da yaşayan var monitörde kronik sıkıntı gibi bir şey bu.
Baya kötü olduydu ama benimki bi tık darbeden zorlamadan oldu sizi bilemem ama garantisi varsa gönderin kesinlikle elinizde kalabilir.Peki dağılıyor mu yoksa sadece duruyormu çizgi? Eğer dağılmıyorsa kullanmaya devam edebilirim sanırım