Hocam 3 tane aldıktan sonra mı geldi bu aydınlanmayazık günah 3 almıştım iptal ettim. saçma sapan bi ürün için hak yemeye gerek yok. Art niyetle yapılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum.
RAM FİYATLARINDA SENİNDE PAYIN VAR !
min. alım adedi 3 çünküHocam 3 tane aldıktan sonra mı geldi bu aydınlanma![]()
İyi taktik ha bir sürü satış yapıp iptal ediyorlar ve en çok satılana giriyor. Raporlayın lütfen sayfasından.
![]()
Pugalo 90 Cm Büyük Kedi Tırmalama Tahtası Catnipli Uzun Tırmalama Tahtası Minder Yüzey Lacivert - Fiyatı, Yorumları
Pugalo 90 Cm Büyük Kedi Tırmalama Tahtası Catnipli Uzun Tırmalama Tahtası Minder Yüzey Lacivert yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Geri bildirim ver kısmından diğere basıp olayı anlatın. Gerçi bir şey yapmayacaklar ama olsun.
Alıntıyı görüntüle
rekabet kurumuna bildiri yapalım bu trendyoldaki satıcılar komple fırsatçı 3580e aldığım kahve makinesini ertesi gün 4400 yapıp flaş indirim diye 3600e indiriyorlar trendyola yazınca serbest fiyat politikası diyorlarŞikayet ettim ama çok bir faydası olacağını sanmıyorum. Başka şikayet edecek varsa metni yapıştırıyorum:
Bu satıcı ürünün fiyatını 3₺'ye düşürüp binlerce sattıktan sonra tüm siparişleri fiyat hatası diyerek iptal ediyor ama en çok satılanlarda 1. sıraya yükseliyor bu sayede fahiş fiyattan satış yapıyor
Alıntıyı görüntüle
Zaten satıcının amacı da biz alalım diyeydi, en çok satanda birinci sıraya çıktı şimdi hepsini iptal edecekYazık lan yapmayın olm.![]()
İptal ettiğinde listeden düşmesi gerek. Saçma olmaz mı öyle.Zaten satıcının amacı da biz alalım diyeydi, en çok satanda birinci sıraya çıktı şimdi hepsini iptal edecek