İnternet kafe de rusta girememe sorunu ve steam oyun güncelleme sıkıntısı

g20x10

80+
Reaksiyon skoru
35
Herkese merhabalar ben çalışmak için istanbula geldim ve canım oyun oynamak istedi bir internet kafeye girdim rust açtım ilk açtığımda problem yoktu 1 hafta sorna tekrar gittim bu sefer güncelleme istedi neyse güncelledim bu sefer işlem sonlandırıldı deyip beni oyundan atı cs2 oyniyim dedim onda da aynı problem çıktı bir daha gittiğinde ne yapmalıyım

Herkese merhabalar ben çalışmak için istanbula geldim ve canım oyun oynamak istedi bir internet kafeye girdim rust açtım ilk açtığımda problem yoktu 1 hafta sorna tekrar gittim bu sefer güncelleme istedi neyse güncelledim bu sefer işlem sonlandırıldı deyip beni oyundan atı cs2 oyniyim dedim onda da aynı problem çıktı bir daha gittiğinde ne yapmalıyım

Cafe sahibine sor?

başka bir internet kafeye gitmeyi deneyebilirsin
Bir b*k bilmiyorlar 3 genç var bir s2 yapamiyorlar abi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

başka bir internet kafeye gitmeyi deneyebilirsin
Çevremde adam akılı sistemi olan bir kafe yok 3 internet kafe var hepsi donanaımı düşük gittiğim yerdeki pc ler en az 100 binlik

attemh failed ise f1 connect:(server id)
Yok abi o değil işlem sonlandırıldı diyir steam durduruldu diyor çikiş yapip tekrar giriyorum bu sefer hepten sıfırlanıyor güncelleme istiyor

İlk maaşın ile kendine bir dizüstü al. Taşınırsan taşıması daha kolay.

Bir b*k bilmiyorlar 3 genç var bir s2 yapamiyorlar abi

Çevremde adam akılı sistemi olan bir kafe yok 3 internet kafe var hepsi donanaımı düşük gittiğim yerdeki pc ler en az 100 binlik

Yok abi o değil işlem sonlandırıldı diyir steam durduruldu diyor çikiş yapip tekrar giriyorum bu sefer hepten sıfırlanıyor güncelleme istiyor
Cafe'nin denetim/yönetim uygulamasından kaynaklı olabilir.

İnternet kafeler isterse milyonluk bilgisayarları olsun valorant oynamadığın sürece ne yardımcı oluyorlar nede başka bir şey oynayabiliyorsun tek güncel olan ve rağbet gören o çünkü.

İnternet kafeler isterse milyonluk bilgisayarları olsun valorant oynamadığın sürece ne yardımcı oluyorlar nede başka bir şey oynayabiliyorsun tek güncel olan ve rağbet gören o çünkü.
Ne yapacam peki

İlk maaşın ile kendine bir dizüstü al. Taşınırsan taşıması daha kolay.

Cafe'nin denetim/yönetim uygulamasından kaynaklı olabilir.
Hocam dizüstü alamam şantiyede kaliyorum elektrikciyim ben çalınır iranlı afganlı her p*slik var burda patlatırlar

Geri