Yemeksepeti Köfteci Yusuf 450 TL'ye 225 - 350 TL'ye 175 TL Kupon

MTBC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
862
Selam dostlar Köfteci Yusuf'ta Yemek sepeti uygulamasından satın alımlarda geçerli 450 TL ve üzeri siparişlere 225 TL kupon - 350 TL ve üzeri siparişlerde 175 TL geçerli kupon var şu an.
Afiyet olsun.

Bu zaten vardı diye hatırlıyorum. Şimdi baktım 5 ocaktan beri varmış. 2 gün sonra bitiyor. Yemeksepeti kullanıp görmeyen yoktur ama yine de görmeyenler faydalanır.

Bu zaten vardı diye hatırlıyorum. Şimdi baktım 5 ocaktan beri varmış. 2 gün sonra bitiyor. Yemeksepeti kullanıp görmeyen yoktur ama yine de görmeyenler faydalanır.
Biz o dönemde kullandık. Bu yeni tanımlandı hocam 2. Ye faydalanıyorum bu kampanyadan

goodyear, petlas gibi markalardan da benzer indirimleri gormek isteriz

bu yemeksepetinde hiç bir kodu kullanamıyorum işletme vb yok diyor, bunun bir çözümü varmı ne bileyim müşteri hizmetlerine sormak gibi?

bu yemeksepetinde hiç bir kodu kullanamıyorum işletme vb yok diyor, bunun bir çözümü varmı ne bileyim müşteri hizmetlerine sormak gibi?
Hocam kuponlardaki uygun yerleri gör tarzı yer çalışmıyor. Sadece genel arama yerinde bazı firmalarda şu kadara şu kadar indirim var diye restoranın logosunda yazıyor o kadar

Hocam kuponlardaki uygun yerleri gör tarzı yer çalışmıyor. Sadece genel arama yerinde bazı firmalarda şu kadara şu kadar indirim var diye restoranın logosunda yazıyor o kadar
Hiç baktığımda görmedim valla. 500'e 250 indirim veren mağaza görmedim hiç acaba oturduğum il içinde fln mı yok.

yarın bitiyor isteyen arkadaşlar kullanabilir

Trendyol Yemek 800-300TL
ZM6XZDAEF1

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Paylaşıldı zaten hocam.

Geri