anomali234
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
GIGABYTE marka gtx 1650
5 buçuk yıldır bakım yapmıyosun ve 59 derece mi mükemmel rkdjbgnkjdfbngjk. benden dayanıklı kart
hocam valla pchocası gg2 sistemi almıştım vaktinde, tüm parçaları elden çıkardım. 1 ay öncesine kadar aktif kullanıyordum şimdi 1 aydır 5060 vardı onu satınca tekrar geri döndük emektara. genelde hiç değerlerine bakmam kaç derece normal gpu için bilmiyorum, baya da bir hırpaladım aslında rdr cyberpunk2077 mafya definitive serisi gibi oyunlarda rahat 1000üstünde saat geçirmişimdir. hazır tekrar zaman geçirecekken yapılması gereken bakımı varsa ihmal etmeyelim diye aklıma geldi.5 buçuk yıldır bakım yapmıyosun ve 59 derece mi mükemmel rkdjbgnkjdfbngjk. benden dayanıklı kart
valla bu değerlerle hiç bi bakıma gerek yok. varsa üstündeki tozunu sil ayıp olmasın reise lfjsnşdljvfbnkvhocam valla pchocası gg2 sistemi almıştım vaktinde, tüm parçaları elden çıkardım. 1 ay öncesine kadar aktif kullanıyordum şimdi 1 aydır 5060 vardı onu satınca tekrar geri döndük emektara. genelde hiç değerlerine bakmam kaç derece normal gpu için bilmiyorum, baya da bir hırpaladım aslında rdr cyberpunk2077 mafya definitive serisi gibi oyunlarda rahat 1000üstünde saat geçirmişimdir. hazır tekrar zaman geçirecekken yapılması gereken bakımı varsa ihmal etmeyelim diye aklıma geldi.
test için ayar yapmam gerekiyor muydu?valla bu değerlerle hiç bi bakıma gerek yok. varsa üstündeki tozunu sil ayıp olmasın reise lfjsnşdljvfbnkv
fanı biraz yüksek açmış ama kullanım %100 sorun yok gibitest için ayar yapmam gerekiyor muydu?
hocam kendi kartım da yaşadığım sıcaklık sorununu düşünürsek kart bildiğin buz içinde çalışıyor gibi gayet iyi tozunu falan alsanız yeterli olur yada üzerine bi üfleyin fazla toz gitsin başka bişey görünmüyor
tamamdır hocam yorumlarınız için sağolun kartın durumu sevindirdi. birde bu kart arada bir aragaz veriyor nedendir ? böyte 3-4 saniye uçuş yapıyor sonra duruyor. am4 sistemde ve eski kasada kasa fanlarıdır herlade diye düşünüyorum şuan farklı anakart ve kasada tekrar kullanınca ve nüksedince gpudan olduğunu farkettim.fanı biraz yüksek açmış ama kullanım %100 sorun yok gibi
hocam fan ayarı yaparsanız uygulama üzerinden düzelir diye düşünüyorum arada sıcaklık yükselince fanlar hızlı çalışıyor sonra yavaşlıyor diye anladımtamamdır hocam yorumlarınız için sağolun kartın durumu sevindirdi. birde bu kart arada bir aragaz veriyor nedendir ? böyte 3-4 saniye uçuş yapıyor sonra duruyor. am4 sistemde ve eski kasada kasa fanlarıdır herlade diye düşünüyorum şuan farklı anakart ve kasada tekrar kullanınca ve nüksedince gpudan olduğunu farkettim.
Gpu temp ile hotspot arası fark iyi durumda. Bu durumda termal macunun durumu iyi. Vram sıcaklığıda iyi durumda. Sıcaklık değerleri zaten iyi durumda. Sadece bu sıcaklıklarda fanın bu kadar çalışmasına gerek yok. Msi afterburnerdan fan eğrisini düzelt yeterli. Başka hiçbir bakıma ihtiyaç yok.
teşekkürlerGpu temp ile hotspot arası fark iyi durumda. Bu durumda termal macunun durumu iyi. Vram sıcaklığıda iyi durumda. Sıcaklık değerleri zaten iyi durumda. Sadece bu sıcaklıklarda fanın bu kadar çalışmasına gerek yok. Msi afterburnerdan fan eğrisini düzelt yeterli. Başka hiçbir bakıma ihtiyaç yok.