AKCE100 kodu ile bu fiyata düşüyor, satıcı İtopya ;fiyatı uygun ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
www.pttavm.com
valla bu itopya denilen firma çok sıkıntılı girip şikayet var yorumlarını okuyun. Bir de üstüne PTTavm de satıyorlar. almayın aldırmayın!AKCE100 kodu ile bu fiyata düşüyor, satıcı İtopya ;fiyatı uygun ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
![]()
PTTAVM: Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Beyaz Mid-Tower Kasa
www.pttavm.com
Hocam her firmanın şikayetvarı öyle zatenvalla bu itopya denilen firma çok sıkıntılı girip şikayet var yorumlarını okuyun. Bir de üstüne PTTavm de satıyorlar. almayın aldırmayın!
sadece şikayetvar da değil aslında herhangi bir pazar yerindeki yorumları da aynı bu dey elektronik adı altında sattıkları ürünlerin.Hocam her firmanın şikayetvarı öyle zaten
Yani bence biraz abartıyorsunuz gibi geldi bana.Benim paylaştığım sadece fansız kasa en kötü ne olabilir ki dostum ?sadece şikayetvar da değil aslında herhangi bir pazar yerindeki yorumları da aynı bu dey elektronik adı altında sattıkları ürünlerin.
DEY Elektronikden 1 defa klavye aldım 2. El geldisadece şikayetvar da değil aslında herhangi bir pazar yerindeki yorumları da aynı bu dey elektronik adı altında sattıkları ürünlerin.
Göndermiyorlar ki xDsadece şikayetvar da değil aslında herhangi bir pazar yerindeki yorumları da aynı bu dey elektronik adı altında sattıkları ürünlerin.