2K Monitör için 60K Sistem Tavsiyesi

sein.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
153
Bütçe
60000
Selamlar
2K monitör kullanıyorum, ona göre güzel bir sistem toplamak istiyorum. Piyasada çok seçenek var, kafam biraz karıştı o yüzden bilenlerden yardım almak istedim.

Bütçe: max 60K civarı
Kullanım: ağırlıklı oyun (2K çözünürlük)
Hazır sistem de olur, parça parça da olur fark etmez.

Ram konusunda 32GB Olması şart diğerleri sizin fikrinize kalmış
tartışmalara fikirlere açığım ne istiyorsanız çekinmeden belirtin lütfen bilgilenmek istiyorum

2K için hangi ekran kartı + işlemci daha mantıklı, bu bütçede nereden kısmak mantıklı nereden kısmamak lazım, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok iyi olur.

Şimdiden yazan herkese teşekkürler 🙏

Selamlar
2K monitör kullanıyorum, ona göre güzel bir sistem toplamak istiyorum. Piyasada çok seçenek var, kafam biraz karıştı o yüzden bilenlerden yardım almak istedim.

Bütçe: max 60K civarı
Kullanım: ağırlıklı oyun (2K çözünürlük)
Hazır sistem de olur, parça parça da olur fark etmez.

Ram konusunda 32GB Olması şart diğerleri sizin fikrinize kalmış
tartışmalara fikirlere açığım ne istiyorsanız çekinmeden belirtin lütfen bilgilenmek istiyorum

2K için hangi ekran kartı + işlemci daha mantıklı, bu bütçede nereden kısmak mantıklı nereden kısmamak lazım, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok iyi olur.

Şimdiden yazan herkese teşekkürler 🙏
işlemci olarak ultra 5 245kf tavsiye ederim

Ben 2k da 9070xt ve 9700x kullanıyorum çok memnunum.

sebebiyle belirtebilirmisiniz hocam genelde amd işlemci tavsiye ediliyor normalde 7500f düşünüyordum
Post automatically merged:

hocam oynadığınız oyunlardan ve fpslerden bahsetme şansınız varmı?
sebebi çok sıcak çalışmıyor AAA oyunlarda gayet performanslı

sebebiyle belirtebilirmisiniz hocam genelde amd işlemci tavsiye ediliyor normalde 7500f düşünüyordum
Post automatically merged:

hocam oynadığınız oyunlardan ve fpslerden bahsetme şansınız varmı?
Valla hocam ben 2k'da forest ful ayarlarda 150-160 fps alıyorum, cs2 yüksek ayarlarda 200-250 fps alıyorum, lol ful ayarlarda fiks 240 fps alıyorum. Başka oyun pek oynamadım ama benim fpslere takılma, fanlar düşük rpmde çalışsın diye cpu ve gpu yu kısıp öyle kullanıyorum sistemi öyle bile çok yüksek fps verdiği için memnunum. Normalde çok daha yüksek fps verir sistem. Gpu %30 kısılmış, cpu da boost kapatılmış halde kullanıyorum ben.

Valla hocam ben 2k'da forest ful ayarlarda 150-160 fps alıyorum, cs2 yüksek ayarlarda 200-250 fps alıyorum, lol ful ayarlarda fiks 240 fps alıyorum. Başka oyun pek oynamadım ama benim fpslere takılma, fanlar düşük rpmde çalışsın diye cpu ve gpu yu kısıp öyle kullanıyorum sistemi öyle bile çok yüksek fps verdiği için memnunum. Normalde çok daha yüksek fps verir sistem. Gpu %30 kısılmış, cpu da boost kapatılmış halde kullanıyorum ben.
anladım hocam çok saolun yanıtınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,495
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri