Alacağım telefona yardım eder misiniz?

Videolarda hiç öyle durmuyor ama nasıl olabiliyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S23te snapdragon işlemciye sahip. Annemde s23 var kamerasınıda kendisini de beğeniyorum. Bi ip13 kadar değil bence kamerası ama evet beni etkiledi.

S24+ konusunda tek elde kullanacağım bir telefon istiyorum açıkçası ondan bu kuşkum ama bilemiyorum..

S25 ile kamera olarak ne durumda biliyor musunuz s24 veya s24+ ?
Kamera olarak fark azda olsa biz anlayamayız çok düşünmeye gerek yok bende tek el kullanıyorum plus o kadar kaba değil ben bi dene mağazada bence. Eski exynos lar gibi değil artık s25 plus ile arasında sadece işlemci farkı var. Bende s26 serisi çıktığında duruma göre değişiklik yapıcamç

Bence samsung'un ultra serisine zorlayın spen ve büyük ekranda birşeyler izlemesi güzel oluyor

Paylaştığım linkten fotoğraf karşılaştırmasına bakabilirsiniz.

Galaxy S24'ün kamerası Iphone 14 ile aynı kalitede. Iphone 13'ün RAM 4GB ve üretimi durdurulalı 2 yıl oldu. Bu süre zarfında stokta bekleyen piller kapasite kaybediyor. En azında iphone 15 veya 16e alsanız pil sorunu olmaz. Aynı zamanda lightning portu saçmalığından kurtulursunuz. Iphone 15 Eylül 2025'te ve Galaxy s24'ün üretimi ocak 2025'te durduruldu. Iphone 16e'nin üretimi devam ediyor.

Iphone 15 modeli bütçenizi aşıyor. Iphone 16e modelini kamerası kötü olduğu için elediniz. Galaxy s24 tavsiye ederim. Exynos 2400'ün üretim süreci gayet iyi. Enerji verimliliği Snapdragon 8 Gen 2 ile 8 Gen 3 arasında.
Alıntıyı görüntüle
Tam olarak böyle bir yardıma ihtiyacım vardı. Teşekkür ederim bu yorumunuz fikir konusunda önemli bi etken olacak.

Ip13 konusunda ios merakım olduğu için bu kadar ön planda ve abimin cihazı
Pil sağlığı %100
2-3 aylık
Sizce beni 3-4 yıl arası goturebilecek bir telefon mu?
Eğer öyleyse ip13e, değilse s24 e yakin olacağım.

Kamera benim için oldukça önemli ve ne yazık ki ip13 ile olan karşılaştırmada bile geride kalıyor. O yüzden elemiştim.

Paylaştığım linkten fotoğraf karşılaştırmasına bakabilirsiniz.
Hemen inceliyorum. Teşekkür ederim.

Buyuk telefon istemedigin icin geriye iphone 16e ile s24 kaliyor sadece o butcede. S24/S24FE/S25FE benzer cihazlar ve fiyatlarida cok yakin. 16e kameradan dolayi eleniyor. Geriye samsung S serisi kaliyor. Bence senin ihtiyacini karsilayacak S24. Ama dedigim gibi fiyatlar yakin oldugu icin s25fe'de dusunebilirsin. 1.5 yil daha guncel cihaz almak istersen.

Pil sağlığı %100
2-3 aylık
Iphone 13 2021 yılında tanıtılmış 5 yıllık bir telefon. Ram'i 4GB. Sanırım 2 yıl daha dayanır. IOS merakınızı gidermek için belki alıp bir yıl kullanıp satabilirsiniz. Alırsanız sakın IOS 26 günncellemesini yüklemeyin. IOS 26 yüklenmiş ise satın almayın. Pili ve performansı çok kötü hale geliyor.

Tam olarak böyle bir yardıma ihtiyacım vardı. Teşekkür ederim bu yorumunuz fikir konusunda önemli bi etken olacak.

Pil sağlığı %100
2-3 aylık

Kamera benim için oldukça önemli ve ne yazık ki ip13 ile olan karşılaştırmada bile geride kalıyor. O yüzden elemiştim.

Hemen inceliyorum. Teşekkür ederim.
4 sene ios kullandım hayatımda telefona bu kadar lanet okuduğum başka bir cihaz yoktu. S24+ alın iphone alıp elinde şarj aletiyle gezmekten çok daha iyi android diye endişeniz varsa samsungun yazılımı baya kaliteli bende şuan bunu kullanıyorum.

Videolarda hiç öyle durmuyor ama nasıl olabiliyor?

S23te snapdragon işlemciye sahip. Annemde s23 var kamerasınıda kendisini de beğeniyorum. Bi ip13 kadar değil bence kamerası ama evet beni etkiledi.

S24+ konusunda tek elde kullanacağım bir telefon istiyorum açıkçası ondan bu kuşkum ama bilemiyorum..

Bilmiyorum fakat bütçen yeterse S25 al yetmezse S24+ al bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,114
Üyeler
188,373
Son üye
SbnCrk
Geri