Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 573
Ps4 Ps4 promu ps5 mi promu yoksa masaüstü PC mi almak daha mantıklı
Hocam böyle bi kıyas mantıklı mı sence. Bi konsol 8k civarı biri 20k biri 40k pc desen zaten ucu bucağı yokPs4 Ps4 promu ps5 mi promu yoksa masaüstü PC mi almak daha mantıklı
Doğru da şimdi ayrı ayrı konu açmak zor geldi hepsini bu araya toplamak istedimHocam böyle bi kıyas mantıklı mı sence. Bi konsol 8k civarı biri 20k biri 40k pc desen zaten ucu bucağı yok
PC de toplamayı düşünüyorum ama ram fiyatları tavan yaptığı için bilemedim şimdiUzun yillardir ps4 kullanicisi olarak ps4 seceneklerini direkt ele cok eski jenerasyon ve teknoloji. Ps5 ve pc arasi icinde sadece oyun oynayacaksan ve oyunlara para verme gucun varsa ps5 yoksa pc. Ama soyle bir sey var ps5 pro 40bin civari, 40bin ile pc toplasan ps5 proda oynadigin kadar rahat oyunlari oynayamazsin.
Farklı farklı açılsa da mantıklı değil ki. Ortada bir bütçe yok, bütçe olsa bile PS4 ve PS4 Pro'nun o listede işi yok. Sadece oyun için mi yoksa gündelik işler dahil bir cihaz mı istiyorsun bu da belirsiz.Doğru da şimdi ayrı ayrı konu açmak zor geldi hepsini bu araya toplamak istedim
Bütçen önemliDoğru da şimdi ayrı ayrı konu açmak zor geldi hepsini bu araya toplamak istedim
Sadece oyun içinFarklı farklı açılsa da mantıklı değil ki. Ortada bir bütçe yok, bütçe olsa bile PS4 ve PS4 Pro'nun o listede işi yok. Sadece oyun için mi yoksa gündelik işler dahil bir cihaz mı istiyorsun bu da belirsiz.
50 binBütçen önemli
Al ps5 pro devam et o zaman.Sadece oyun için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50 bin
Ben belirli oyunlar oynarım, oyundab oyuna atlamam hikayeli akarım alayım koyayım diyosan ps5 pro al. Gta6 için de yatırım olur. Yok farklı oyunlar oynarım fps oynarım dersen pc alSadece oyun için
50 bin
Sadece oyun için ve özellikle GTA6 bekliyorsan PS5 Pro. Yeni nesil konsolların çıkışı geçikeceği için çok uzun yıllar götürür.Sadece oyun için
50 bin
PS5 ya da PC bence, PS4 ler ancak bütçe azsa alınır ama PS5 alma imkanı olan asla PS4 almamalı.Ps4 Ps4 promu ps5 mi promu yoksa masaüstü PC mi almak daha mantıklı
Tek Bir seçenek çok mantıklı gelmiyor bana ben 2 sinide oynarım genellikle ama artan ram fiyatları kafamı karıştırıyorBen belirli oyunlar oynarım, oyundab oyuna atlamam hikayeli akarım alayım koyayım diyosan ps5 pro al. Gta6 için de yatırım olur. Yok farklı oyunlar oynarım fps oynarım dersen pc al
Ben başta ps5 düşünüyordum ama PC toplamayı düşününce ps5 proyuda eklemek istedimPS5 ya da PC bence, PS4 ler ancak bütçe azsa alınır ama PS5 alma imkanı olan asla PS4 almamalı.
PS5 Pro gereksiz bence, pek farkı olmayacak hem o paraya güzel PC de toplanır.