🔥İndirim Realme 12+ 5G 8GB 256GB (Realme Türkiye Garantili) Yeşil 11.998,99 TL

aynılar resmen , ama realme biliyorsunuz geçen yıl konkordato ilan etti el değiştirdi şirketin türkiye durumu içler acısı vivo alın daha iyi daha güvenli olur muhattap bulursunuz
BBK Electronics hâlâ sapa sağlam duruyor? İkisi de yan marka ayrıca fark mark yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F/P ve sorunu olmayan bir cihaz. Olumsuz yorumlara itibar etmeyin.

Dostlar Realme sıkıntılı bir firma. GT 2 Pro sattılar neredeyse hepsinde kronik yeşil çizgi çıktı Google araması yapın görürsünüz.

Edit: 2022'den beri üyeymişim ve 0 mesaj. Yazmayan biriyim normalde ama Realme nasıl bir şirket siz düşünün.
BBK Electronics kötü bir firma değil. O modelleri kronik sorunlu vs. olmuş diye sırf kötü olmuyor.

BBK Electronics hâlâ sapa sağlam duruyor? İkisi de yan marka ayrıca fark mark yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F/P ve sorunu olmayan bir cihaz. Olumsuz yorumlara itibar etmeyin.
sorun lu değil mi ? güldürme beni ikiside farklı firma demiyorum , bütün şikayet forumlarına bak 1000 de 1 pozitif yorum var teknik servislerinde , apple türkiyeden daha kötü kısaca , oppo başarısız olunca oneplus a devretti borçlarıyla realme yi , en üst model gt 7 pro ya lafım yok ama ucuz yollu c65 serisi ve 11 serisi tamimiyen bir sorunluydu bunu bilerekten ürettiler ve itibarı zarar gördü , bunu bilip alın derim

sorun lu değil mi ? güldürme beni ikiside farklı firma demiyorum , bütün şikayet forumlarına bak 1000 de 1 pozitif yorum var teknik servislerinde , apple türkiyeden daha kötü kısaca , oppo başarısız olunca oneplus a devretti borçlarıyla realme yi , en üst model gt 7 pro ya lafım yok ama ucuz yollu c65 serisi ve 11 serisi tamimiyen bir sorunluydu bunu bilerekten ürettiler ve itibarı zarar gördü , bunu bilip alın derim
Ne devretmesi? Hepsi yan marka. BBK Electronics ne bilmiyorsunuz. Realme 9 Pro var ve sorunsuz her şeyi. BBK kaliteli bir firmadır. Bizim ülkede servisi vs. çöp ve genelde kazık diye kötü olmuyor.

2 hafta önce falan 13300e prosunu almıştım bulursanız onu alın çok daha iyi

Dostlar Realme sıkıntılı bir firma. GT 2 Pro sattılar neredeyse hepsinde kronik yeşil çizgi çıktı Google araması yapın görürsünüz.

Edit: 2022'den beri üyeymişim ve 0 mesaj. Yazmayan biriyim normalde ama Realme nasıl bir şirket siz düşünün.
bende realme gt6 aldım 1.5 yıla yakın oldu tek bir sorun yaşamadım. Elektronik bazen şans işi olabiliyor.

oppo türkiyeden çekildi diye biliyorum. Garanti kısmında sorun yaşayabilirsiniz.

Çin merkezli teknoloji şirketlerinden Oppo çatısı altında faaliyetlerini yürüten Realme, Türkiye pazarından çıkmaya hazırlanıyor. Gazeteci Volkan Manav'ın haberine göre şirket; robot süpürge ve farklı teknoloji ürünleri için kurulan departmanlardaki çalışanlarının iş akdini feshetti.

Firmanın bana bir faydası ya da ekstrası yok. Şu anda o cihazdan yazıyorum. Birincisi volkan manavın ilerleyen videolarını takip edin. İkincisi bu fiyata (Şu anki fiyata taksitle aldım.) aldığım bir üründe çokta mükemmeliyet beklemiyorum. Ancak ürünü kullanırken; sesli asistan gayet hızlı ve stabil çalışıyor. Uygulamalarda donma takılma (Tabii ki şimdilik, güncellemeler gelip cihaz donanımı yetmeyince o da olabilir.) yaşamıyorum. Kamerası evdeki a34 ile yarışıyor, yer yer geçiyor. Gece çekimi oldukça iyi. Güvenlik kilitlemesi olmasa (Telefonu sizden uzakta algılayıp kilit ekranı bir süre tepki vermiyor. Ayarlardan kapanıyor ama benim ihtiyacım var.) kilit ekranında donma yok. Yüz tanıma, parmak izi okuma oldukça iyi.

Bu bilgilerin ışığında Benim diyen birçok firmada bile yüzbinlerce şikayet olurken bu üründe de satış adedine bağlı oranda şikayet sayısı olacaktır. Tabii ki tavsiye v.b. değildir, herkes kendine göre araştırıp ürün seçme yetisine (En azından özgürlüğüne) sahiptir.

Bu arada EFI Shell nick tanıdık geldi, farklı forumlardan daha önce iletişime geçmiş olabilir miyiz?

Firmanın bana bir faydası ya da ekstrası yok. Şu anda o cihazdan yazıyorum. Birincisi volkan manavın ilerleyen videolarını takip edin. İkincisi bu fiyata (Şu anki fiyata taksitle aldım.) aldığım bir üründe çokta mükemmeliyet beklemiyorum. Ancak ürünü kullanırken; sesli asistan gayet hızlı ve stabil çalışıyor. Uygulamalarda donma takılma (Tabii ki şimdilik, güncellemeler gelip cihaz donanımı yetmeyince o da olabilir.) yaşamıyorum. Kamerası evdeki a34 ile yarışıyor, yer yer geçiyor. Gece çekimi oldukça iyi. Güvenlik kilitlemesi olmasa (Telefonu sizden uzakta algılayıp kilit ekranı bir süre tepki vermiyor. Ayarlardan kapanıyor ama benim ihtiyacım var.) kilit ekranında donma yok. Yüz tanıma, parmak izi okuma oldukça iyi.

Bu bilgilerin ışığında Benim diyen birçok firmada bile yüzbinlerce şikayet olurken bu üründe de satış adedine bağlı oranda şikayet sayısı olacaktır. Tabii ki tavsiye v.b. değildir, herkes kendine göre araştırıp ürün seçme yetisine (En azından özgürlüğüne) sahiptir.

Bu arada EFI Shell nick tanıdık geldi, farklı forumlardan daha önce iletişime geçmiş olabilir miyiz?
Evet, genel olarak popüler forumların hepsinde varım.

zamanında gt 2 pro modelini almıştım bu markanın, aldığımız dönemde 13k gibi fiyata almıştık sanırım, 8gen1 işlemci, 2k ekran, 5000 batarya, mikroskop kamera vb güzel donanım paketine sahip çok güzel fiyata sattılar bu cihazı hala da kullanıyor aile üyelerimden birisi o cihazın da bataryası biraz pert durumuna geçti malumunuz 8gen1 sağolsun, bu cihazdan daha önce realme 6 modeli vardı hala peder kullanıyor batarya dışında iş görüyor hala o cihaz da, GT2 pro modelinde yeşil çizgi sorunu ile çoğu kişi markayı kara listesine eklemişti :) o dönem kvk servis yardımcı olmuyordu diye biliyorum, fakat son zamanlarda bildiğim kadarıyla garanti servisi garantisi bitmiş cihazlarda dahi ücretsiz ekran değişimi yapıyor kvk servisi, dh forumda cihazın ana konusunda kullanıcılar bunu belirtiyor, satış sonrası dahi böyle bir hizmet vermeleri açıkcası güzel bir deneyim. şuan ihtiyacım olsa yine realme alırdım heralde

Ne devretmesi? Hepsi yan marka. BBK Electronics ne bilmiyorsunuz. Realme 9 Pro var ve sorunsuz her şeyi. BBK kaliteli bir firmadır. Bizim ülkede servisi vs. çöp ve genelde kazık diye kötü olmuyor.
bbk onların ortak hissedarı ama yönetmiyor , yönetenler başaramadı onu diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,307
Üyeler
188,738
Son üye
han1099
Geri