❌İndirim Bitti! Arctic P12 Pro 120mm PWM - Fan (Black) 402,75 TL

Ön ve arka kasa fanları için düz, max ve pro arasından hangi p12 modeli alınır? Pro cok sesli diyen var ama düz modeli de iyi degilmis cart curt . Bilgisi olan var mı?

Ön ve arka kasa fanları için düz, max ve pro arasından hangi p12 modeli alınır? Pro cok sesli diyen var ama düz modeli de iyi degilmis cart curt . Bilgisi olan var mı?
p12 max var bende 3300 rpm 1500rpm sonrası sesi çok artmaya başlıyor ama fena üflüyor

1769797372707.webp

Sepette deneme yanılma ile baktım, 28 adet stok var

Kule tipi soğutucu için almayı düşünüyorum. Ortalama bir fan var üstünde bunu alsam düşüş olur mu ve değer mi?
Occt testinde 80 derece oluyor. Soğutucu üstündeki fanı kasanin üste takacağım.
Soğutucular için üretilmiş fan zaten. Basıncı gayet iyi seviyede kesin al derim.

Static Pressure 6.9 mmH2O piyasa da iyi denilnlerin sunduğu değerler 2-3 arası genelde.

Şunun yokmu şöyle CAD caflı sonsuz ayna tasarımlı argb li falan hali yav 🥲
Sonsuz aynalı rgb fanlar çok gereksiz pahalı ya.Sonsuz aynalı buluyorum ama argb olmuyor.

örnek çok güzel duruyor ama argbli versiyon veya reverse hali neden yok ya.

Arctic sayfasından alıntıdır.
P12 PWM vs P12 MAX vs P12 Pro

1769839179180.webp
1769839185605.webp
1769839190163.webp
1769839198107.webp

Bunlar hatalı üretim olan modeller alıyorsanız youtubeden çıkarttılari desibel leri dinleyip alın, yeni ve güncel modelleri reverse olanlar ve yaprak sayıları azaltildi yani bedava verseler almayacağım bir ürün sesi dayanılmaz

Zaten alan soğutucusu için alsın hava akışı pek uygun değil.
Evet ben yaptım o hatayı arctic p14 argb aldım kasanın ön kısmına içeriye hava vermesi için sessiz olur dedim ama hiç isteğim verimi alamadım yaklaşık 3k boşa gitti ama bir adet p12 argb eksoz fan olarak kullanıyorum o işini güzel yapıyor . dediğiniz gibi hava tahliyesi ve soğutucular için güzeller hocam .

radyatöre yerleştirdim. çok katliam bi fan. radyatörün her açığından manyak gibi rüzgar veriyor. tek başına 14600kf'yi 140W'da 75-80de tutuyor random bir termal macun ile

radyatöre yerleştirdim. çok katliam bi fan. radyatörün her açığından manyak gibi rüzgar veriyor. tek başına 14600kf'yi 140W'da 75-80de tutuyor random bir termal macun ile
hayırlı olsun ben de üç tane aldım aynı işlemci var pearless assassin var soğutucu olarakta güncel olarakta o derecelerde tutuyor benimkini acaba daha da düşer mi

hayırlı olsun ben de üç tane aldım aynı işlemci var pearless assassin var soğutucu olarakta güncel olarakta o derecelerde tutuyor benimkini acaba daha da düşer mi
daha düşmez bence. pearless assassin satın aldım ve 1 hafta sonra sattım. çok saçma şekilde 2017 senesinde aliexpressten aldığım saçma sapan tek fanlı bir radyatör çok daha iyi soğuttu. bu fana geçtim sessiz olsun diye ve harbiden manyak oldu. evet tam yükte gürültülü ama önceki fanıma göre sesi bile güzel maşallaaaaaah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,126
Üyeler
189,038
Son üye
Mehmet taş
Geri