Kargo ücretiyle birlikte 563,85 TL oluyor. Teknobiyotik’in 889 TL’ye sattığı düşünülürse bu fiyat gayet iyi. Toplu alımda da daha uyguna geliyor.
Çektim 6 tane 360 mm için en iyi performans fanKargo ücretiyle birlikte 563,85 TL oluyor. Teknobiyotik’in 889 TL’ye sattığı düşünülürse bu fiyat gayet iyi. Toplu alımda da daha uyguna geliyor.
Zaten alan soğutucusu için alsın hava akışı pek uygun değil.Çektim 6 tane 360 mm için en iyi performans fan
Egzoz fani için alinmazmi hocamZaten alan soğutucusu için alsın hava akışı pek uygun değil.
Bu fan static pressure fan yapraklarından belli. Ben tavsiye etmem ama bu fiyata ne alınabilir alternatif ona bakmalıEgzoz fani için alinmazmi hocam
İlla fark eder ama 3000rpm az uz ses yapmaz. Ama etkisini mutlaka görürsün.Kule tipi soğutucu için almayı düşünüyorum. Ortalama bir fan var üstünde bunu alsam düşüş olur mu ve değer mi?
Occt testinde 80 derece oluyor. Soğutucu üstündeki fanı kasanin üste takacağım.
Kargo olayı durumu bozuyor. Fark olur dediginiz gibi ama 2-3 derece için bu kadar masraf yapmak istemem. Takacağım sistem eski ve ucuz.İlla fark eder ama 3000rpm az uz ses yapmaz. Ama etkisini mutlaka görürsün.
günlük kullanım 80c üzeri görmüyorsa gerek yokKargo olayı durumu bozuyor. Fark olur dediginiz gibi ama 2-3 derece için bu kadar masraf yapmak istemem. Takacağım sistem eski ve ucuz.
Şunun yokmu şöyle CAD caflı sonsuz ayna tasarımlı argb li falan hali yavKargo ücretiyle birlikte 563,85 TL oluyor. Teknobiyotik’in 889 TL’ye sattığı düşünülürse bu fiyat gayet iyi. Toplu alımda da daha uyguna geliyor.