❌İndirim Bitti! Arctic P12 Pro 120mm PWM - Fan (Black) 402,75 TL

düşük rpm ve seste hava akışı istiyorsanız kasa fanı olarak f12 pwm alın derim bunlar biraz daha sesli ama tam devirde f12 bunlara yaklaşamaz. Ses önemsizse dayayın bence güzel fiyat.

Kule tipi soğutucu için almayı düşünüyorum. Ortalama bir fan var üstünde bunu alsam düşüş olur mu ve değer mi?
Occt testinde 80 derece oluyor. Soğutucu üstündeki fanı kasanin üste takacağım.

Kule tipi soğutucu için almayı düşünüyorum. Ortalama bir fan var üstünde bunu alsam düşüş olur mu ve değer mi?
Occt testinde 80 derece oluyor. Soğutucu üstündeki fanı kasanin üste takacağım.
İlla fark eder ama 3000rpm az uz ses yapmaz. Ama etkisini mutlaka görürsün.

İsterse 10000 RPM olsun belli bir seviyenin üstünde çalıştırmak imkansız çünkü aşağı yukarı 25db üstü çoğu insanı rahatsız edecek bir düzey. Bu fanlar 25db de 43-44cfm hava akışı sağlıyor, geçen gün indirimde satılan LL120 ile neredeyse aynı değerler fakat tek fark aynı ses seviyelerinde de olsalar p12 pronun statik basıncı daha iyi. Kasa fanı olarak hava akışı ve bileşen sıcaklığına ne derece etki eder bilemiyorum ama zaten piyasadaki çoğu fan aynı gürültü seviyesinde benzer hava akışı sunuyor, yani mucize bir fan yok maalesef. Aslında en güzeli önde 3x12 yerine 2x14 kullanmak hava akışı çok daha iyi oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,293
Üyeler
189,056
Son üye
reek035
Geri