❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

Kullanmak için aldıysan uzun vadeli yani iade etme. Zararda değilsin ama karda da değilsin. Bu arada 9 taksit olup olmadığını kontrol et. Ben dahil buradan iki kişi 9 taksit seçtiğim halde iki taksit geçmiş bankaya. Sövsen de umurlarında olmuyor bunların. Bunlara ne yapacaksın biliyor musun? Bir ay kartı kullanacaksın, iyice keyfini çıkartacaksın neredeyse bıkacaksın, bir ay dolmadan da beğenmedim diye iade göndereceksin. Öyle değil böyle zarara uğratılır diyeceksin. Yani şeytan böyle fısıldıyor ama sen yine de yapma, çünkü ben yine de yapmazdım haksızlığa karşı haksızlık çözüm değil.
Yiğenlere pc topladım 5600 6700xt li vardı kenarda duran ekran kartını yükseltme maksatlı almıştım geri iade ile fiyat güzeldi ama insan kızıyor işte . Yani amazonun müşteri hiz. iyi diye bunu yapanlara bende kızıyorum arkadaşın biri almış mouse biraz kullanır beğenmezsem iade ederim diyor polemiğe girmek istemediğimden bir şey demedim ama kimse unutmazsın bu gibi kişiler yüzünden yakın tarihte 14 gün iade hakkı kaldırılacaktı ki sonradan vazgeçildi ama bu demek değil ki tekrardan gündeme gelmez . Her ne kadar iade hakkı olsada kul hakkına zaten girliyor ki bu niyetle hareket eden kişi maalesef bunu da düşünemiyor .

Konuyu hortlattığım için üzgünüm. Geri iade kampanyası başvurusu onaylanan var mı? Ayın 8 inde yaptığım başvuru hala "işlem devam ediyor" statüsünde görünüyor.

Konuyu hortlattığım için üzgünüm. Geri iade kampanyası başvurusu onaylanan var mı? Ayın 8 inde yaptığım başvuru hala "işlem devam ediyor" statüsünde görünüyor.
Benim 1 günde onaylandı, ödemeyi 30 gün içerisinde yapacaklarını söylediler.

Ekler

• gae.webp
    gae.webp
    18.7 KB · Hit: 24
6 ocakta başvurdum hala böyle
1769282677840.webp

konuyu hortlattım özür dilerim. bende işlem devam ediyor görünüyor. mail atıyorum cevap veren yok. iletişime geçeceğim kimse yok. kiminle nasıl iletişime geçeceğiz. başvuru 8 ocakta yaptım. neredeyse 1 ay olacak işlem devam ediyor yazıyor. iade alan var mı

6 ocakta başvurdum hala böyle
Alıntıyı görüntüle
konuyu hortlattım özür dilerim. bende işlem devam ediyor görünüyor. mail atıyorum cevap veren yok. iletişime geçeceğim kimse yok. kiminle nasıl iletişime geçeceğiz. başvuru 8 ocakta yaptım. neredeyse 1 ay olacak işlem devam ediyor yazıyor. iade alan var mı
çok başvuran olduğu içindir, benim şartlara uymadığı halde (2 hafta ile kaçırmıştım) ne olur ne olmaz diye yine de başvurdum 2 gün önce red mesajı geldi. size de onay gelir merak etmeyin.

Yüzde yüz aynı durumdayım (başvuru tarihi de dahil). Beklemedeyiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,266
Üyeler
188,552
Son üye
Avrim
Geri