Yardım Satın Aldığım North Bayou F80 2026 mı?

Tam bilmiyorum ama şu ayağın altındaki sanırım üretim tarihi olabilir 25 yani 2025 üretim diye tahmin ediyorum. Kutudunu açıp içindeki kahverengi kutu kokuyormu diye kontrol edermisiniz benimki leş gibi kokuyorduda
Acmadim daha iade ederim diye emin olup oyle acayim dedim yoksa iade etcem.

Acmadim daha iade ederim diye emin olup oyle acayim dedim yoksa iade etcem.
2026 vere dedikleri şey reklam stratejisi olduğunu düşünüyorum 2025 le 2026 nın farkı yok mesela yt kanallarını izle dediğimi anlarsın ürün değişmiyor ama yılı değişiyor yani çok kafaya takma kur gitsin

2026 vere dedikleri şey reklam stratejisi olduğunu düşünüyorum 2025 le 2026 nın farkı yok mesela yt kanallarını izle dediğimi anlarsın ürün değişmiyor ama yılı değişiyor yani çok kafaya takma kur gitsin
Aynen öyle yeni serilerin hepsi aynı mantık zaten değişen bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2026 nerde yaziyor? Nerden dogrulayabilirim

İyi fiyata almissin. Ben 1460a aldim 2026 diye. Acikcasi bu modellerde cok bilgim yok ama en guncelini almak istedim
Daha iyi fiyat bulursan için rahat edecekse iade et hocam ben de 800 e almıştım indirim dönemi daha 1 ay oldu olmadı

Daha iyi fiyat bulursan için rahat edecekse iade et hocam ben de 800 e almıştım indirim dönemi daha 1 ay oldu olmadı
Trendyol taktiğiyle 650 ye bile grliyprlfı keşke ozaman alsaydım diyiyorum şuan 1200 e aldım

Trendyol taktiğiyle 650 ye bile grliyprlfı keşke ozaman alsaydım diyiyorum şuan 1200 e aldım
1460liraya almis oldum bende. Ondan dolayi 2026 degilse iade edeyim dedim de

Ayniysa pazarlama stratejisidie muhtemelen

Kurulumunu yaptim asiri rahatladim 😂 sadece biraz pazarlama stratejisinin kazigini yemis gibi hissediyorum o kadar.

Kurulumunu yaptim asiri rahatladim 😂 sadece biraz pazarlama stratejisinin kazigini yemis gibi hissediyorum o kadar.
Hayırlısı olsun hocam parçalarda bir sıkıntı yoksa hiçbir şey olmaz. Benim plastik parça kırık geldi ben onu iade etmeye bile üşendim 😂

Hayırlısı olsun hocam parçalarda bir sıkıntı yoksa hiçbir şey olmaz. Benim plastik parça kırık geldi ben onu iade etmeye bile üşendim 😂
Parcalarda sikinti yok bekledigimden saglam cikti. Alt kismi boyle oldu ama karton sikistiracam bosluga. Daha sonra ahsap parca ayarlarim oraya 😂 degistir bence ya gec degilse

Ekler

• 1000039945.webp
    1000039945.webp
    861.7 KB · Hit: 18
  • 1000039941.webp
    1000039941.webp
    782.7 KB · Hit: 16
Geri