Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 179
Kral mchose x9 kullanıyosan üstteki sorunumu okusan sana zahmetbı ben boyle hıssetmıyromusum sonundavaloda deılde forza da yetmıyor ses
Kral mchose x9 kullanıyosan üstteki sorunumu okusan sana zahmetbı ben boyle hıssetmıyromusum sonundavaloda deılde forza da yetmıyor ses
hocam ınanın hıc mıkrofon ıle ılgılı ayar yapmadım.Kral mchose x9 kullanıyosan üstteki sorunumu okusan sana zahmet
Ben Cs 2' de falan 40 kullanıyorum normalde 30 - 35 arası kullanıyorum. Hocam 100 çok değil mi.Ses 100 de bile kısık değil mi ya böyle %110 yapsam yetecek ama 100 de yetmiyor gibi hissettiriyor
Önceki kulaklık fury x onda kablolu modda 45 kablosuzda 65 de kullanıyordum bunun 100 sesi onun kablosuz 45' inden az valla kablosuz 65' ine yakın ama 50 falan gibi düşün bence baya az.Ben Cs 2' de falan 40 kullanıyorum normalde 30 - 35 arası kullanıyorum. Hocam 100 çok değil mi.
reis bana da geldi şimdi, ilk izlenimim: ses kalitesi olarak corsair hs80'in yanından geçemez. özellikle müzik dinleme zevki olarak buram buram ucuz kulaklık tizliği sesi geliyor eq ile felan çözülecek iş değil. oyun olarak henüz denemedim deneyince yazarımÖnceki kulaklık fury x onda kablolu modda 45 kablosuzda 65 de kullanıyordum bunun 100 sesi onun kablosuz 45' inden az valla kablosuz 65' ine yakın ama 50 falan gibi düşün bence baya az.
Kulaklığı müzik odaklı kullanıyorum belki ondan yetmemiştir. Satarım belki bilemedim biraz kurcalayayım
özellikle eski kayıt müziklerde bu tizlik çok belli oluyor. yeni müziklerde o kadar etkilemiyorreis bana da geldi şimdi, ilk izlenimim: ses kalitesi olarak corsair hs80'in yanından geçemez. özellikle müzik dinleme zevki olarak buram buram ucuz kulaklık tizliği sesi geliyor eq ile felan çözülecek iş değil. oyun olarak henüz denemedim deneyince yazarım
eq ayarını verebilir misinbı ben boyle hıssetmıyromusum sonundavaloda deılde forza da yetmıyor ses
Oyunda denediniz mi hocamreis bana da geldi şimdi, ilk izlenimim: ses kalitesi olarak corsair hs80'in yanından geçemez. özellikle müzik dinleme zevki olarak buram buram ucuz kulaklık tizliği sesi geliyor eq ile felan çözülecek iş değil. oyun olarak henüz denemedim deneyince yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
özellikle eski kayıt müziklerde bu tizlik çok belli oluyor. yeni müziklerde o kadar etkilemiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece bun ayarı yaptım müzik için eq felan kapalı daha iyi oldu
Alıntıyı görüntüle
Yapmadım hocam bende yapan birisibden bekliyorum.eq ayarını verebilir misin
şimdi hell let loose giriyorum bakalımOyunda denediniz mi hocam
ses kasmada kesinlikel daha iyiOyunda denediniz mi hocam
hs80 ile mi kıyaslıyorsunuz hocamses kasmada kesinlikel daha iyi