İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Ses 100 de bile kısık değil mi ya böyle %110 yapsam yetecek ama 100 de yetmiyor gibi hissettiriyor
Ben Cs 2' de falan 40 kullanıyorum normalde 30 - 35 arası kullanıyorum. Hocam 100 çok değil mi.

Ben Cs 2' de falan 40 kullanıyorum normalde 30 - 35 arası kullanıyorum. Hocam 100 çok değil mi.
Önceki kulaklık fury x onda kablolu modda 45 kablosuzda 65 de kullanıyordum bunun 100 sesi onun kablosuz 45' inden az valla kablosuz 65' ine yakın ama 50 falan gibi düşün bence baya az.

Kulaklığı müzik odaklı kullanıyorum belki ondan yetmemiştir. Satarım belki bilemedim biraz kurcalayayım

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Önceki kulaklık fury x onda kablolu modda 45 kablosuzda 65 de kullanıyordum bunun 100 sesi onun kablosuz 45' inden az valla kablosuz 65' ine yakın ama 50 falan gibi düşün bence baya az.

Kulaklığı müzik odaklı kullanıyorum belki ondan yetmemiştir. Satarım belki bilemedim biraz kurcalayayım
reis bana da geldi şimdi, ilk izlenimim: ses kalitesi olarak corsair hs80'in yanından geçemez. özellikle müzik dinleme zevki olarak buram buram ucuz kulaklık tizliği sesi geliyor eq ile felan çözülecek iş değil. oyun olarak henüz denemedim deneyince yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis bana da geldi şimdi, ilk izlenimim: ses kalitesi olarak corsair hs80'in yanından geçemez. özellikle müzik dinleme zevki olarak buram buram ucuz kulaklık tizliği sesi geliyor eq ile felan çözülecek iş değil. oyun olarak henüz denemedim deneyince yazarım
özellikle eski kayıt müziklerde bu tizlik çok belli oluyor. yeni müziklerde o kadar etkilemiyor

sadece bun ayarı yaptım müzik için eq felan kapalı daha iyi oldu
1769854704973.webp

Arkadaşlar kulaklığın mikrofonunda sıkıntı var bazen sesim arkadaşlara gitmiyor ve sesim kısık gidiyor bu sorunu yaşayan var mı ?

2020+ canlı performansların müzik performansı okey, eski barış manço konserleri v.s dinlenmeyecek derecede.

özellikle eski kayıt müziklerde bu tizlik çok belli oluyor. yeni müziklerde o kadar etkilemiyor

sadece bun ayarı yaptım müzik için eq felan kapalı daha iyi oldu
Alıntıyı görüntüle
Oyunda denediniz mi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,766
Üyeler
189,151
Son üye