Çözüldü✓ RX 9070 XT'den RTX 5090'a geçilir mi?

Sanane hayırdır paramı sen vereceksin de artisleniyorsun istersen 500 bin kredi çekerim 2 tane kart alırım kısaca sanane parayın nasıl nereden temin edeceğimden.
kendin gelip buraya deyip değmeyeceğini soruyorsun, aldığın cevap hoşuna gitmeyince sanane diyorsun adama, ne diye soruyorsun o zaman burdaki insanlara.

kendin gelip buraya deyip değmeyeceğini soruyorsun, aldığın cevap hoşuna gitmeyince sanane diyorsun adama, ne diye soruyorsun o zaman burdaki insanlara.
Sizin cevaplarınız da önemli benim için sadece durduk yere beni trolle suçlarsa tabii ki de sinirlenirim herkes sinirlenir.

Sanane hayırdır paramı sen mi vereceksin de artisleniyorsun istersem 500 bin kredi çekerim 2 tane kart alırım kısaca sanane parayın nasıl nereden temin edeceğimden.
Aynen kral çekersin 👍

• Kızgın
Reaksiyonlar: XPCX
Boecu ödedim başka borca giricem 5 yıl arkaya dönüp bakmamak için.
Kral 5080 lede zaten 5 yıl arkana bakmazdın 9070xt-5080 arasındada pek fark yok 5070ti la arasında %15-10 fark varsa 9070xt de %8-10 9070xt 5070ti dengi zaten bir çok oyunda ultra high farkı bile belli olmuyor artık 2k ultra ve high arasında fark yok mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen kral çekersin 👍
500k kredinin faizi min 200-300k vardır herhalde 2 kart bana 1 kart faize 😆

500k kredinin faizi min 200-300k vardır herhalde 2 kart bana 1 kart faize 😆
Yav en iyisi zaten %3.50 falan en kötü 150K faiz demek. Gerçi ben KS'nin o kadar parayı bir arada gördüğünü sanmıyorum :D Bu son mesajımdı size iyi eğlenceler allah kurtarsın :D

Uygunsuz Dil
Yav en iyisi zaten %3.50 falan en kötü 150K faiz demek. Gerçi ben KS'nin o kadar parayı bir arada gördüğünü sanmıyorum :D Bu son mesajımdı size iyi eğlenceler allah kurtarsın :D
Yaşın kaç bilmiyorum ama beyinsiz olduğun yazdıklarından anlaşılıyor benim maddi durumumu görmeden konuşuyorsun benimde sana son mesajım çoluk çocukça davranacağına konuya odaklan başka konuya sapma ben sadece değer mi değmez mi diye sordum. Daha forum kullanmayı bilmeyen velet bana diyor o kadar parayı bir arada görmemiş aynen sen babanın sana verdiği harçlıklarla devam et hayatına.

4K 144hz monitörüm, 9070 XT ve ayrıca RTX 5090 ekran kartım var. 9070XT 4K da o kadar yeterli geliyor ki 5090 ı sisteme bile takmadan satıyorum. Kim diyor 4K için 5090 şart diye? yada 16GB VRAM yetmiyor diye? hayatında 4K monitör de oyun oynamamış insanların 16GB VRAM yetmiyor laflarıyla kesin kanılara varmayın, 16GB VRAM 4K da güle oynaya yetiyor.

4K yı gözünüzde fazla abartıyorsunuz. Bundan 5-6 yıl önce mevcut kartlara göre yüksek bir çözünürlüktü ama şuan ki nesil için 4K yüksek bir çözünürlük değil, kartlar aşırı güçlendi. Saf performans artmıyor, sadece yazılım geliyor diyorlar ama xx80 serisi sadece 2 nesil de %70 performans artışı koydu. Şuan mevcut 5080, 3080 den saf performans olarak %70 daha güçlü. Bunun üstüne DLSS 4.5 ve FG da cabası hadi FG ı geçtim DLSS 4.5 zaten native den daha iyi görüntü veriyor. Ben bazı arkadaşları anlamıyorum bu DLSS in daha ne kadar ileri gitmesi gerekiyor? şuan DLSS dediğin native görüntünün ötesinde kalite sunuyor halen daha saf performans dan bahseden arkadaşlar var.

Şuan ki mevcut kartlar içinde 9070XT ve 5070 Ti 4K da güle oynaya hoplaya zıplaya oyun oynatıyor hatta 5070 Ti ı geçtim düz 5070 bile teknolojileri sayesinde 4K yüksek ayarlarda oyun oynatıyor. Aksini iddia eden bir zahmet bu kartları bizzat kullansın, youtube dan oradan buradan izlemeyle olmuyor beyler, kullanın.

Yaşın kaç bilmiyorum ama beyinsiz olduğun yazdıklarından anlaşılıyor benim maddi durumumu görmeden konuşuyorsun benimde sana son mesajım çoluk çocukça davranacağına konuya odaklan başka konuya sapma ben sadece değer mi değmez mi diye sordum. Daha forum kullanmayı bilmeyen velet bana diyor o kadar parayı bir arada görmemiş aynen sen babanın sana verdiği harçlıklarla devam et hayatına.
ama doğru söyle faiz oranını benden öğrendin 🤣🤣🤣🤣

Cyberpunkta 4K ultrada dlss açmadan native olarak 90-100 FPS istiyorum. Ama vermez gibime geliyor.
Arkadaşın dediği gibi 2-3 aylık maaşınsa vermeni önermem yazık. Okadar değmez bir oyun in bence

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Arkadaşın dediği gibi 2-3 aylık maaşınsa vermeni önermem yazık. Okadar değmez bir oyun in bence
Evet hocam haklısınız bence de öyle ama bir kere alıp rtx 6000 serisi çıkınca ah lan diyip keşke bu kadar verip üzülmekte istemiyorum birdaha ekran kartı almamak çok mantıklı da geliyor. En az 8000 serisine kadar götürür diye tahmin ediyorum.

Not: Zaten fiyatlar belli daha da artacak sonra hiç alamayacağız zaten almışken en iyisini almak en mantıklı seçenek gibi.

Evet hocam haklısınız bence de öyle ama bir kere alıp rtx 6000 serisi çıkınca ah lan diyip keşke bu kadar verip üzülmekte istemiyorum birdaha ekran kartı almamak çok mantıklı da geliyor. En az 8000 serisine kadar götürür diye tahmin ediyorum.
Götürürde 9070xt nası yetmiyor ben ordayım hala. Taş gibi kart kullan 3-4 sene

Götürürde 9070xt nası yetmiyor ben ordayım hala. Taş gibi kart kullan 3-4 sene
VRAM kaynaklı yetmiyor hocam yeterli gibi gözükse de stutter yapıyor oyunlarda mesela Star wars Jedi Survivor 22 GB VRAM harcıyor o yüzden stutter oluşuyor Warhammer space marine 2 de 16 GB dan fazla VRAM harcıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX 7900 XTX kullanırken daha az stutter yiyordum. Kasma donma yoktu Jedi Survivor da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri