- Konu Sahibi Konu Sahibi
Boecu ödedim başka borca giricem 5 yıl arkaya dönüp bakmamak için.Kral borçtan kaynaklı sistemi geri yollayıp üstüne borçla 5090 almaya çalışmak???
Boecu ödedim başka borca giricem 5 yıl arkaya dönüp bakmamak için.Kral borçtan kaynaklı sistemi geri yollayıp üstüne borçla 5090 almaya çalışmak???
kendin gelip buraya deyip değmeyeceğini soruyorsun, aldığın cevap hoşuna gitmeyince sanane diyorsun adama, ne diye soruyorsun o zaman burdaki insanlara.Sanane hayırdır paramı sen vereceksin de artisleniyorsun istersen 500 bin kredi çekerim 2 tane kart alırım kısaca sanane parayın nasıl nereden temin edeceğimden.
Sizin cevaplarınız da önemli benim için sadece durduk yere beni trolle suçlarsa tabii ki de sinirlenirim herkes sinirlenir.kendin gelip buraya deyip değmeyeceğini soruyorsun, aldığın cevap hoşuna gitmeyince sanane diyorsun adama, ne diye soruyorsun o zaman burdaki insanlara.
Aynen kral çekersinSanane hayırdır paramı sen mi vereceksin de artisleniyorsun istersem 500 bin kredi çekerim 2 tane kart alırım kısaca sanane parayın nasıl nereden temin edeceğimden.
Kral 5080 lede zaten 5 yıl arkana bakmazdın 9070xt-5080 arasındada pek fark yok 5070ti la arasında %15-10 fark varsa 9070xt de %8-10 9070xt 5070ti dengi zaten bir çok oyunda ultra high farkı bile belli olmuyor artık 2k ultra ve high arasında fark yok meselaBoecu ödedim başka borca giricem 5 yıl arkaya dönüp bakmamak için.
500k kredinin faizi min 200-300k vardır herhalde 2 kart bana 1 kart faizeAynen kral çekersin![]()
Yav en iyisi zaten %3.50 falan en kötü 150K faiz demek. Gerçi ben KS'nin o kadar parayı bir arada gördüğünü sanmıyorum500k kredinin faizi min 200-300k vardır herhalde 2 kart bana 1 kart faize![]()
Yaşın kaç bilmiyorum ama beyinsiz olduğun yazdıklarından anlaşılıyor benim maddi durumumu görmeden konuşuyorsun benimde sana son mesajım çoluk çocukça davranacağına konuya odaklan başka konuya sapma ben sadece değer mi değmez mi diye sordum. Daha forum kullanmayı bilmeyen velet bana diyor o kadar parayı bir arada görmemiş aynen sen babanın sana verdiği harçlıklarla devam et hayatına.Yav en iyisi zaten %3.50 falan en kötü 150K faiz demek. Gerçi ben KS'nin o kadar parayı bir arada gördüğünü sanmıyorumBu son mesajımdı size iyi eğlenceler allah kurtarsın
![]()
ama doğru söyle faiz oranını benden öğrendinYaşın kaç bilmiyorum ama beyinsiz olduğun yazdıklarından anlaşılıyor benim maddi durumumu görmeden konuşuyorsun benimde sana son mesajım çoluk çocukça davranacağına konuya odaklan başka konuya sapma ben sadece değer mi değmez mi diye sordum. Daha forum kullanmayı bilmeyen velet bana diyor o kadar parayı bir arada görmemiş aynen sen babanın sana verdiği harçlıklarla devam et hayatına.
Arkadaşın dediği gibi 2-3 aylık maaşınsa vermeni önermem yazık. Okadar değmez bir oyun in benceCyberpunkta 4K ultrada dlss açmadan native olarak 90-100 FPS istiyorum. Ama vermez gibime geliyor.
Evet hocam haklısınız bence de öyle ama bir kere alıp rtx 6000 serisi çıkınca ah lan diyip keşke bu kadar verip üzülmekte istemiyorum birdaha ekran kartı almamak çok mantıklı da geliyor. En az 8000 serisine kadar götürür diye tahmin ediyorum.Arkadaşın dediği gibi 2-3 aylık maaşınsa vermeni önermem yazık. Okadar değmez bir oyun in bence
Götürürde 9070xt nası yetmiyor ben ordayım hala. Taş gibi kart kullan 3-4 seneEvet hocam haklısınız bence de öyle ama bir kere alıp rtx 6000 serisi çıkınca ah lan diyip keşke bu kadar verip üzülmekte istemiyorum birdaha ekran kartı almamak çok mantıklı da geliyor. En az 8000 serisine kadar götürür diye tahmin ediyorum.
VRAM kaynaklı yetmiyor hocam yeterli gibi gözükse de stutter yapıyor oyunlarda mesela Star wars Jedi Survivor 22 GB VRAM harcıyor o yüzden stutter oluşuyor Warhammer space marine 2 de 16 GB dan fazla VRAM harcıyor.Götürürde 9070xt nası yetmiyor ben ordayım hala. Taş gibi kart kullan 3-4 sene